Sport

Schimbarea care îi dă bătăi de cap lui Dan Petrescu înainte de Maribor – CFR Cluj: ”Ne-a surprins, nu ne-a căzut foarte bine”. Video

Dan Petrescu a analizat în amănunt adversarul înaintea meciului Maribor - CFR Cluj și s-a arătat îngrijorat de faptul că slovenii au schimbat antrenorul în această săptămână.
17.08.2022 | 23:03
Schimbarea care ii da batai de cap lui Dan Petrescu inainte de Maribor  CFR Cluj Nea surprins nu nea cazut foarte bine Video
Dan Petrescu a analizat în amănunt adversarul înaintea meciului Maribor - CFR Cluj și s-a arătat îngrijorat de faptul că slovenii au schimbat antrenorul în această săptămână. Sursă foto: Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Ardelenii sunt obligați să ajungă în grupele Conference League pentru a evita problemele financiare, dar în același timp speră să prindă urna capilor de serie la tragerea la sorți.

Dan Petrescu, îngrijorat că slovenii au schimbat antrenorul înainte de Maribor – CFR Cluj

În conferința de presă susținută înaintea meciului Maribor – CFR Cluj, Dan Petrescu s-a arătat speriat de faptul că slovenii l-au înlocuit pe antrenorul Radovan Karanovic, cel care pregătea echipa din septembrie 2021, cu croatul Damir Krznar, fost secund la Dinamo Zagreb.

ADVERTISEMENT

”Sunt fericit că sunt în Maribor. Acum 5 ani, când am început aventura la CFR Cluj, am efectuat un cantonament aici, în Maribor. A fost o perioadă bună.

Cred că Maribor a avut ghinion în ultimele meciuri jucate. Au prestat un fotbal bun împotriva campioanei Finlandei, HJK Helsinki. Am urmărit și două meciuri în campionat. Au avut ghionion. Din păcate, antrenorul a plătit cu postul. Ăsta este fotbalul.

ADVERTISEMENT

Noul antrenor nu putea schimba prea multe în două zile. A lucrat la moral, la spirit, poate și la noroc. Sper să nu fie mai norocos. Mereu se întâmplă ceva când se schimbă… Ne-a surprins, nu ne-a căzut foarte bine”, a declarat Petrescu.

Petrescu se vaită de problemele din atac

Tehnicianul campioanei României consideră că pentru ambele formații calificarea este extrem de importantă și s-a plâns de faptul că are probleme de lot, în special pe fază ofensivă.

ADVERTISEMENT

”Cred că Maribor are jucători buni, e campioana Sloveniei. De fiecare dată când întâlnești o campioană este dificil. Micile detalii vor face diferența.

Pentru ambele cluburi, această dublă este foarte importantă. Vrem să ne calificăm în faza următoare. Se va decide la Cluj calificarea, asta e clar, 100%. Problemele noastre de atac nu le pot rezolva eu. S-au adăugat și noi multe probleme, avem o vârstă la lot”, a mai spus Petrescu.

ADVERTISEMENT

Adversara lui CFR Cluj deţine recordul de tituri obţinute în prima ligă slovenă, cu 16 trofee câştigate până acum. După două sezoane în care a pierdut titlul, Maribor a câştigat campionatul Sloveniei în sezonul 2021-2022 şi s-a calificat în preliminariile Ligii Campionilor, unde a fost eliminată de Sheriff Tiraspol, în turul 2.

ADVERTISEMENT