Sport

Schimbări de look pentru jucătorii de la U Craiova. Ce au făcut Elvir Koljic și Matteo Fedele. Exclusiv

Jucătorii de la Universitatea Craiova își schimbă look-ul pentru noul sezon. FANATIK a aflat ce au făcut Elvir Koljic și Matteo Fedele.
22.06.2021 | 19:00
Schimbari de look pentru jucatorii de la U Craiova Ce au facut Elvir Koljic si Matteo Fedele Exclusiv
Schimbări de look pentru jucătorii de la U Craiova. Ce au făcut Elvir Koljic și Matteo Fedele. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Fotbaliștii de la U Craiova trag tare în cantonamentul din Austria. „Juveții” au parte de cele mai bune condiții, însă trebuie să dovedească în timpul campionatului că sunt o echipă care poate emite pretenții la titlu.

Câțiva fotbaliști au părăsit deja gruparea din Bănie, dar patronul Mihai Rotaru a reușit și câteva transferuri. Totuși, campania de achiziții a Științei se anunță a fi una mai lungă, astfel că ar putea apărea nume noi în stagiul de pregătire.

ADVERTISEMENT

Jucătorii de la Universitatea Craiova fac schimbări de look.  Elvir Koljic și-a tatuat mâna, iar Matteo Fedele și-a făcut implant de păr

Universitatea Craiova are mari ambiții în noul sezon al Ligii 1, unul care se anunță foarte încins. Vor fi mai multe meciuri cu orgolii întinse la maximum, dar niciun joc nu se va compara cu derby-ul „Craiovelor”.

Universitatea – FC U ar putea fi „partida de fotbal a anului în România”, așa cum a declarat în exclusivitate pentru FANATIK un fost fotbalist al Științei.

ADVERTISEMENT

Până la startul noului an competițional, care începe odată cu Supercupa României, Universitatea Craiova se află în cantonament în Austria, iar jucătorii sunt concentrați și dau totul pentru o pregătire cât mai bună.

Fanii echipei din Bănie sunt în culmea fericirii după ce au văzut imaginile din stagiul de pregătire. Elvir Koljic, golgheterul care a stat mai mereu accidentat, pare să fie într-o formă fizică foarte bună. Ba mai mult, acesta a apărut la antrenamentele echipei cu mâna plină de tatuaje. Din ceea ce se observă în fotografii, Koljic și-a tatuat chiar un leu, însă cu anumite modificări.

ADVERTISEMENT
Elvir Koljic
Elvir Koljic se mândrește cu tatuajul de pe mână

Atacantul bosniac nu este singurul care a apărut la ședințele de pregătire cu un look schimbat. Conform informațiilor FANATIK, mijlocașul Matteo Fedele continuă la Universitatea Craiova și a apelat la o schimbare de look care se va vedea în timp. Acesta și-a făcut un implant de păr, iar costurile pentru o astfel de intervenție nu sunt deloc mici.

matteo fedele
Matteo Fedele trage tare la antrenamente și vrea să devină om de bază la Universitatea Craiova

Jucătorii Universității Craiova se și distrează în cantonament. S-au dat într-un carusel, iar imaginile au făcut senzație pe internet

Luni, jucătorii Universității Craiova au primit câteva ore libere din partea antrenorului Marinos Ouzounidis, iar componenții din lotul Științei au profitat de timpul liber și s-au distrat. În imaginile postate pe site-urile de socializare se vede fericirea fotbaliștilor în momentul când se dădeau într-un carusel.

ADVERTISEMENT
mihai căpățînă
Oltenii s-au bucurat ca niște copii în timpul liber acordat de Marinos Ouzounidis

Primul meci de verificare pe care îl va disputa Craiova în cantonamentul din Austria va avea loc pe 25 iunie, iar adversară va fi formația FC UFA. Rușii au terminat campionatul trecut pe locul 13.

„Suntem într-o perioadă de acumulare, au fost multe antrenamente, dar mie mi se par antrenamente uşoare, acum 7-8-10 ani era totul mult mai fizic, acum aproape toate şedinţele de pregătire se fac cu mingea. Chiar dacă m-am apucat destul de târziu de fotbal, am fost în destul de multe cantonamente.

Primul meci pentru noi este extrem de important, este un trofeu în joc. Încet-încet, vreau să mă obişnuiesc cu trofeele, sper să nu mă opresc numai la Cupa României, vreau să câştigăm şi Supercupa, cu siguranţă vom fi foarte bine pregătiţi şi foarte motivaţi la ora meciului cu CFR Cluj,” a declarat Dan Nistor într-un interviu acordat pentru site-ul clubului din Bănie.


  • (P) Cota BETANO ca U Craiova să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 5,50. Vezi aici toate cotele

     

ADVERTISEMENT
Tags: