Sport

Trei jucători out din lot la Universitatea Craiova! Cui i s-a transmis să-și caute echipă. Exclusiv

Antoni Ivanov și Stephan Drăghici sunt legați contractual de U Craiova, după ce le-au expirat împrumuturile la FC Voluntari și FC Argeș. Și Stephane Acka e aproape să plece din Bănie
18.06.2021 | 13:52
Trei jucatori out din lot la Universitatea Craiova Cui i sa transmis sasi caute echipa Exclusiv
Universitatea Craiova se va despărți de Stephane Acka. FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Delegația Universității Craiova a ajuns în Austria, iar „alb-albaștrii” vor sta într-un stagiu de pregătire până pe 3 iulie. Oltenii vor reveni în țară pentru a se pregăti de Supercupa cu CFR Cluj, partidă care va avea loc pe 10 iulie.

Rivala locală din oraș, FC U, va pleca în Slovenia pe 21 iunie. Acolo, formația antrenată de Adrian Mutu va juca câteva partide amicale pentru a fi în cea mai bună formă sportivă la începerea noului sezon competițional.

ADVERTISEMENT

În ce situații se află Antoni Ivanov și Stephan Drăghici la Universitatea Craiova

Dacă atacantul Jovan Markovic a primit o nouă șansă la Universitatea Craiova și a fost luat de tehnicianul Marinos Ouzounidis în cantonamentul din Austria, același lucru nu se poate spune și despre Stephan Drăghici.

Jucătorul care a evoluat ultima dată sub formă de împrumut la FC Argeș nu a intrat în planurile echipei și nu a fost inclus în lista jucătorilor pentru stagiul de pregătire centralizat.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor FANATIK, conducerea clubului i-a transmis lui Stephan Drăghici să-și caute o echipă unde să fie împrumutat în sezonul viitor. El mai are încă un an de contract cu Universitatea Craiova. În total, la Știința, fotbalistul a bifat opt apariții și a jucat mai mult în împrumuturi.

În ceea ce-l privește pe bulgarul Antoni Ivanov, situația se schimbă. Mijlocașul a jucat în sezonul trecut la FC Voluntari, fiind împrumutat de Craiova, și ar putea reveni în tricoul alb-albastru. În acest moment, Ivanov este în afara lotului care a făcut deplasarea în cantonamentul din Austria. El se află într-un proces de recuperare după o accidentare, tratându-se la Sofia.

ADVERTISEMENT
  • 8 apariții are Stephan Drăghici în tricoul Universității Craiova, fără a reuși vreun gol sau pasă decisivă
  •  32 de meciuri a bifat Antoni Ivanov la Știința, reușind să-și treacă numele pe lista marcatorilor de două ori și oferind 5 pase decisive

Universitatea Craiova se desparte și de Stephane Acka. Fundașul a vrut să plece încă din iarnă, dar nu a fost lăsat de club

Conducerea Universității Craiova a decis să se despartă de un jucător care are peste 100 de apariții pentru trupa lui Marinos Ouzounidis. Astfel, Stephane Acka nu a efectuat vizita medicală cu Craiova și nu va mai continua în Bănie. Oficialii olteni au anunțat pe site-ul oficial că Acka a fost transferat definitiv la formația israeliană Hapoel Ironi Kiryat Shmona.

ADVERTISEMENT

Post by Universitatea Craiova.

 

FANATIK a aflat că cel care nu a mai vrut să continue este chiar fundașul ivorian. Acesta a vrut să plece de la Știința încă din iarna acestui an, dar nu a fost lăsat de oficiali, deoarece s-a considerat că este nevoie de el. Oferta era din Turcia, acolo unde Stephane Acka a mai jucat pentru Erzurumspor.

De altfel, Acka a evoluat mai mult timp după iarna acestui an, dar Ouzounidis nu l-a considerat varianta optimă pentru un post de titular, fiind folosit în sezonul trecut de 14 ori.

Stephane Acka mai avea un an de contract cu Universitatea Craiova. În total, jucătorul de 30 de ani are 132 de meciuri în „alb-albastru” și a marcat un singur gol. A fost unul dintre componenții primului sezon în care Craiova a evoluat pe prima scenă.

Mihai Rotaru chiar a anunțat că va aduce doi jucători pentru linia de fund în perioada următoare: „Lucrăm la două transferuri, pe care suntem foarte aproape să le definitivăm. Este vorba despre un fundaș central, dar și un jucător care poate juca pe toată linia de fund,” a spus omul cu banii de la U Craiova, la DigiSport.


  • (P) Cota BETANO ca U Craiova să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 5,50. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT