Sport

Se încinge rivalitatea CSM Bucureşti – Rapid de la handbal! Cele două formaţii anunţă un nou duel cu scântei în Cupa României. Ce se întâmplă cu biletele

CSM Bucureşti şi Rapid se pregătesc de un nou meci încins. După derby-ul încheiat cu scandal în campionat, cele două rivale se vor întâlni în optimile Cupei României.
09.02.2023 | 23:35
Se incinge rivalitatea CSM Bucuresti  Rapid de la handbal Cele doua formatii anunta un nou duel cu scantei in Cupa Romaniei Ce se intampla cu biletele
CSM Bucureşti şi Rapid s-a jucat într-o atmosferă incendiară, în Sala Polivalentă. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În ultimii ani, rivalitatea dintre CSM Bucureşti şi Rapid a crescut în intensitate. Cele două formaţii din Capitală reprezintă România în EHF Champions League, iar în stagiunea precedentă s-au luptat până în ultima etapă la campionat, Rapid având câştig de cauză.

Se încinge rivalitatea CSM Bucureşti – Rapid de la handbal!

În acest sezon au sărit scântei în meciurile directe. Meciul tur s-a încheiat la egalitate, în timp ce returul a fost câştigat de “tigroaice” cu 27-26. Dar au fost multe controverse şi acuze de ambele părţi din cauza împărţirii biletelor la derby-ul din Polivalentă.

ADVERTISEMENT

Rapidiştii au acuzat că nu s-au vândut toate biletele la ultimul meci din campionat şi oficialii CSM-ului au blocat vânzarea pentru a nu permite mai multor fani rapidişti intrarea în Polivalentă.

După meci, scandalul a luat amploare din cauza vuvuzelelor distribuite de cei de la CSM Bucureşti propriilor fani, astfel încât galeria giuleşteană să fie acoperită de zgomotul trompetelor. Toate aceste incidente au crescut tensiunea în acest duel.

ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti – Rapid, duel direct în Cupa României! Un nou măr al discordiei: numărul de bilete pentru fanii giuleşteni

Iar cele două formaţii vor avea un nou duel direct, pe 20 februarie, de la ora 17:30. De această dată, oficialii celor de la CSM Bucureşti au precizat că fanii oaspeţilor vor avea la dispoziţie 450 de bilete, numărul minim conform regulamentului:

“Un număr de 450 de bilete au fost rezervate fanilor giuleșteni, în sectoarele C,Y,D, prețul acestora fiind de 30 de lei/bilet, iar clubul Rapid urmează să comunice câte bilete va achiziționa pentru fanii proprii, în limita celor rezervate. Toți cei care vor avea acces în aceste sectoare au posibilitatea de a folosi tobe, steaguri, fulare, etc ale echipei favorite;

ADVERTISEMENT

 Pentru oficialii clubului vizitator un număr de 14 invitații vor fi puse la dispoziție gratuit în loja 8 a sălii Polivalente, iar suplimentar, contra cost, Loja 1 le este de asemenea rezervată integral (20 de locuri) – prețul unui bilet fiind de 60 lei.

“Accesul suporterilor rapidiști cu steaguri sau tobe în alt sector decât cele rezervate (C,Y,D) este interzis”

Va exista o sesiune de pre-sale adresată fanilor CSM București care ne-au fost alături la fiecare partidă din ultima perioadă (pre-sale: 10-13 februarie 2023), iar începând cu data de 13 februarie 2023 se vor pune în vânzare restul biletelor pe platforma iabilet.ro, prețurile fiind următoarele: 30 de lei peluze, 60 de lei tribună – nivel superior, 100 lei lojă.

ADVERTISEMENT

De menționat că accesul suporterilor rapidiști cu steaguri sau tobe în alt sector decât cele rezervate (C,Y,D) este interzis, iar nerespectarea acestei decizii poate duce la evacuarea din arenă”, se arată în comunicatul “tigroaicelor”, care a stârnit nemulţumirea Rapidului.

CSM Bucureşti – Rapid, duel şoc în sferturile Champions League?!

Însă, până atunci, cele două rivale se pregătesc pentru ultima etapă din Liga Campionilor. CSM Bucureşti joacă în deplasare la Ljubljana împotriva lui Krim, în timp ce Rapid a anunţat al patrulea sold-out consecutiv în Polivalentă, înaintea meciului cu Lokomotiva Zagreb.

Cele două formaţii pot oferi un duel şoc în sferturile de finală ale EHF Champions League. CSM Bucureşti este deja calificată direct, în timp ce Rapid este nevoită să treacă printr-un play-off. Calculele unui posibil duel direct, le puteţi citi aici.

  • 1 meci a pierdut CSM Bucureşti în acest sezon
  • 5000 de locuri are Sala Polivalentă
ADVERTISEMENT