Sport

„Se opresc ei singuri!”. Verdictul lui Mitică Dragomir despre lupta la titlu FCSB – Rapid

Luptă la titlu ca pe vremuri în SuperLiga între FCSB și Rapid. Ce crede că se va întâmpla oracolul Dumitru Dragomir.
19.02.2024 | 18:53
Se opresc ei singuri Verdictul lui Mitica Dragomir despre lupta la titlu FCSB  Rapid
„Se opresc ei singuri!”. Verdictul lui Mitică Dragomir despre lupta la titlu FCSB - Rapid. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Lupta la titlu dintre FCSB și Rapid începe să fie tot mai încinsă după ultimele evenimente. Liderul e dezmembrat din cauza problemelor de lot, în timp ce Rapid e în creștere după ce a bifat cinci din cinci victorii în 2024.

Lupa la titlu FCSB vs. Rapid, sub lupa lui Dumitru Dragomir. Cine îi mai oprește pe alb-vișinii

Rapid e cea mai în formă echipă din SuperLiga. A câștigat tot în 2024 și s-a apropiat la șase puncte în spatele rivalei FCSB. Liderul n-a jucat însă în această etapă. Are meci la Cluj, cu Universitatea, diseară, de la ora 20:30. O victorie în fieful „șepcilor roșii” ar părea un miracol, având în vedere absențele lui Dawa, Pantea și Băluță.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Cine-i mai oprește pe Rapid?) Se opresc ei singuri. Să vezi cum se opresc ei. Domne, au făcut achiziții bune. E o treabă serioasă la Rapid, un patron serios, cei din jurul patronului sunt de mare ținută.

Au băgat bani și asta după părerea mea contează. Fără bani nu poți face nimic în această viață”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la „Max Profețiile lui Mitică”, show care e LIVE pe FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, de la ora 13:30.

ADVERTISEMENT

FCSB și Rapid se vor reîntâlni în ultima etapă a sezonului regulat. Deși giuleștenii nu i-au mai surclasat de 20 de ani în clasament, de când  Rapid a luat ultimul titlu, roș-albaștrii au problemele în meciurile directe de când rivala s-a întors în Liga 1. 5-2 pentru alb-vișinii este bilanțul confruntărilor directe.

Gigi Becali nu se teme de Rapid: „Îi dau la căpățână lui Șucu”

Unul dintre cei mai liniștiți oameni când vine vorba de Rapid este Gigi Becali. Chiar dacă echipa sa simte în ceafă răsuflarea alb-vișiniilor, latifundiarul din Pipera nu se teme sub nicio formă de omologul său din Giulești, Dan Șucu.

ADVERTISEMENT

„Îl cunosc. Șucu e un om calculat, peste 3-4 când vede că bagă bani și nu îi mai scoate zice ‘Băi fraților, la revedere!’ Eu așa cred. Nu că nu are.

Șucu e un om de afaceri care crește. La el nu există criză. La el pe an ce trece, crește afacerea cu 10 milioane. E doar entuziasmul de început. Dacă mă țin eu acum de capul lui și îi dau la căpățână, îl dezmeticesc.

ADVERTISEMENT

Îi dau eu la căpățână. Rapidului. Șucu e un om de mare calitate. Îl cunosc, e o poveste, e un om extraordinar de bun. Când vorbesc de Rapid mi-e rușine să nu greșesc față de el, nu de Rapid. Îi dau la căpățână mai repede decât se așteaptă. Vreau peste cinci etape. Să se bată toți pe locul 2 până le-o ieși sângele”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Se opresc ei singuri!”. Verdictul lui Mitică Dragomir despre lupta la titlu FCSB - Rapid

ADVERTISEMENT