Sport

Selecţionerul naţionalei feminine îi dă sfaturi lui Edi Iordănescu: ”Eu aşa fac la fete!”

Edi Iordănescu este sfătuit de selecționerul naționalei feminine a României, Cristi Dulca, să privească în profunzime problemele de la echipa națională masculină și să aplice modelul de la reprezentativa fetelor.
06.06.2022 | 18:10
Selectionerul nationalei feminine ii da sfaturi lui Edi Iordanescu Eu asa fac la fete
Cristi Dulca, selecționerul naționalei feminine știe ce trebuie să facă Edi Iordănescu pentru a depăși momentul Podgorica. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România a pierdut cu 0-2 primul meci din noua ediție a Ligii Națiunilor, contra Muntenegrului, iar eșecul ”tricolorilor” a fost pus pe seama lipsei de atitudine a lui Vlad Chiricheș și a coechipierilor lui.

Cristi Dulca: ”Trebuie să ne trezim!”

Selecționerul echipei naționale feminine de fotbal a României, Cristi Dulca, a reacționat după eșecul ”tricolorilor la Podgorica 0-2 cu Muntenegru, în primul joc din noua ediție a Ligii Națiunilor.

ADVERTISEMENT

Dulca nu a fost mulțumit de ceea ce au arătat fotbaliștii convocați de Edi Iordănescu și a dezvăluit că, în opinia lui, înfrângerea României se datorează unei lipse de comunicare.

Fostul internațional român nu s-a ferit să-i transmită lui Edi Iordănescu câteva dintre metodele pe care le aplică la echipa națională feminină, pentru a crea emulația necesară unui joc internațional.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să ne trezim. Eu îl înțeleg și pe Edi că nu e ușor să lucrezi în 10 zile. E foarte greu pentru a înțelege prin ce stări trece (Edi Iordănescu – n.r.).

Aici trebuie să lucreze (la atitudinea jucătorilor – n.r.). La atitudine, pregătire mentală, dorință. Dacă aș fi antrenorul lor, aș vorbi cu fiecare în parte.

ADVERTISEMENT

Așa fac la fete. Sunt convins că fiecare jucător care vine la echipa națională trebuie să dea totul. Eu așa am simțit”, a declarat Cristi Dulca, citat de Digisport.

Cum vede Cristi Dulca duelul României cu Bosnia Herțegovina

Selecționerul naționalei feminine a mai spus că în opinia lui meciul cu Bosnia și Herțegovina, din cea de a doua etapă a ediției 2022 a Ligii Națiunilor va fi extrem de dificil dacă ”tricolorii” nu-și schimbă atitudinea.

ADVERTISEMENT

”O echipă puternică (Bosnia Herțegovina). De acum câteva luni, am fost să văd două meciuri la Zenica și am facut raport pentru echipa natională.

Eu sper să-și schimbe modul de abordare indiferent de cine va juca. Ei trebuie să conștientizeze”, a mai spus Cristi Dulca.

România va înfrunta Bosnia Herțegovina, marți, de la ora 21:45, pe stadionul Bilino Polje din Zenica.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,25 este cota pentru ”gazdele marchează peste 1,5 goluri” la meciul Bosnia și Herțegovina – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT