Sport

„Sentimentalisme de copii” Ce crede Dragomir despre poza celebră a lui Eugen Voicu, șeful de la Dinamo. „Urmează Brigitte Bardot!”

Dumitru Dragomir a vorbit despre celebra poză pe care Eugen Voicu, șeful de la Dinamo, a făcut-o cu trofeele lui CFR Cluj
26.02.2024 | 22:32
Sentimentalisme de copii Ce crede Dragomir despre poza celebra a lui Eugen Voicu seful de la Dinamo Urmeaza Brigitte Bardot
„Sentimentalisme de copii” Ce crede Dragomir despre poza celebră a lui Eugen Voicu, șeful de la Dinamo. „Urmează Brigitte Bardot!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir sare în apărarea lui Eugen Voicu. Fostul șef de la Liga Profesionistă de Fotbal nu îl condamnă pe șeful lui Dinamo, care s-a pozat cu trofeele lui CFR Cluj.

Eugen Voicu, apărat de Dumitru Dragomir, după ce șeful lui Dinamo s-a pozat cu trofeele lui CFR Cluj

Nu doar Dinamo a comis-o la Cluj, ci și conducerea. Echipa a luat bătaie cruntă de la CFR, scor 0-4, iar Eugen Voicu și Andrei Nicolescu au făcut poză cu trofeele lui CFR Cluj, motiv de furie pentru fanii „câinilor”. Dumitru Dragomir nu împărtășește însă părerea ultrașilor.

ADVERTISEMENT

„Nu e o rușine asta. De ce e o rușine asta? Asta nu e o greșeală. Astea sunt sentimentalisme de copii. Greșeală e ce a făcut Rapid cu Albu și Borza. Deocamdată Dinamo ăluia (n.r. – Eugen Voicu), nu a suporterilor.

S-a fotografiat și cu trofeele lor. Asta nu e o greșeală. Astea sunt copilării de galerie. Galeria te înjură azi când joci prost, te aplaudă mâine când joci bine. Ăsta e rolul galeriei. Nu să se implice în cluburi”.

ADVERTISEMENT

„Ăstora ar trebui să le facă statuie nu să-i înjure”

„Să hotărască ce antrenor, nu să hotărască ce jucători, că d-aia e Dinamo unde e. Când a fost dat Rednic afară, eram sigur că se alege praful. În momentul când l-au curățat pe Dinu, am fost sigur de ce urmează. Îl ai pe Dinu în viață și nu îl chemi să te ajute?

Când am văzut că Dinu e în viața și nu îl cheamă… Îi dădeam 2000 de euro pe lună ca odată pe lună să îmi dea o informație, o idee. Lucescu, Dinu, ăștia sunt legende care sunt în viață. Ienei, Iordănescu, Pițurcă, sunt cu mintea întreagă! Nu se folosește nimeni de ei.

ADVERTISEMENT

(n.r. – deci n-au greșit Voicu și Nicolescu?) N-au greșit, mă. Duceți-vă și fotografiați-vă cu cine vă plac, și cu Briggite Bardot. Ăstora ar trebui să le facă statuie nu să-i înjure”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la „Max Profețiile lui Mitică”, emisiune care e live pe FANATIK.RO, lunea, de la ora 13:30.

Cum s-a apărat Eugen Voicu

Eugen Voicu a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK și a motivat gestul de a se poza cu trofeele celor de la CFR Cluj. „Fotografia cu o cupă pe care este inscripționat de multe ori ‘Dinamo București’ reprezintă un gest făcut într-un context privat care conține o doză implicită de autoironie. Înțeleg că pot exista diverse interpretări ale acestui gest.

ADVERTISEMENT

Sunt acționar la Dinamo. Este o onoare, o responsabilitate, o misiune. Dar, cu siguranță, nu este un concurs de popularitate. Treaba mea este ca Dinamo să aibă toate resursele necesare pentru a reîncepe să câștige trofee. Cupe! Restul este irelevant.

Răfuielile minore, manipularea grosolană, vânătorii de scandal și revoltele mimate ipocrit de cei care, până în urmă cu câteva luni, își doreau falimentul clubului, iar acum îi dau târcoale, nu mă interesează. Suporterii adevărați, care sunt dominanți știu să facă diferența sănătoasă dintre irelevant și esențial”, a declarat Eugen Voicu.

Mitica Dragomir A ANALIZAT SCANDALUL POZEI lui Eugen Voicu de la Cluj

ADVERTISEMENT