Sport

Eugen Voicu rupe tăcerea! De ce s-a pozat, de fapt, acționarul lui Dinamo alături de trofeele din vitrina CFR Cluj. Exclusiv

Eugen Voicu a fost surprins făcându-și poze cu trofeele celor de la CFR Cluj, iar acționarul de la Dinamo a explicat pentru FANATIK de ce a făcut acest gest.
24.02.2024 | 11:33
Eugen Voicu rupe tacerea De ce sa pozat de fapt actionarul lui Dinamo alaturi de trofeele din vitrina CFR Cluj Exclusiv
Eugen Voicu a fost surprins făcându-și poze cu trofeele celor de la CFR Cluj, iar acționarul de la Dinamo a explicat pentru FANATIK de ce a făcut acest gest. Sursă foto: as.ro
ADVERTISEMENT

Înainte de fluierul de start al meciului din Gruia, conducerea lui Dinamo a vizitat sala de trofee a celor de la CFR Cluj. Andrei Nicolescu, administratorul din Ștefan cel Mare, și Eugen Voicu, acționarul Red&White, firma care deține pachetul majoritar de acțiuni, și-au făcut poze cu trofeele ardelenilor.

Eugen Voicu explică de ce s-a pozat cu trofeele celor de la CFR Cluj

Subiectul a fost comentat intens de suporterii lui Dinamo, mai ales că echipa lui Zeljko Kopic a pierdut clar partida din Gruia, iar Eugen Voicu a vorbit pentru FANATIK și și-a explicat gestul de a se poza cu trofeele celor de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

”Fotografia cu o cupă pe care este inscripționat de multe ori ‘Dinamo București’ reprezintă un gest făcut într-un context privat care conține o doză implicită de autoironie. Înțeleg că pot exista diverse interpretări ale acestui gest.

Sunt acționar la Dinamo. Este o onoare, o responsabilitate, o misiune. Dar, cu siguranță, nu este un concurs de popularitate. Treaba mea este ca Dinamo să aibă toate resursele necesare pentru a reîncepe să câștige trofee. Cupe! Restul este irelevant.

ADVERTISEMENT

Răfuielile minore, manipularea grosolană, vânătorii de scandal și revoltele mimate ipocrit de cei care, până în urmă cu câteva luni, își doreau falimentul clubului, iar acum îi dau târcoale, nu mă interesează. Suporterii adevărați, care sunt dominanți știu să facă diferența sănătoasă dintre irelevant și esențial”, a declarat Voicu, pentru FANATIK.

Dinamoviștii au acuzat arbitrajul de la întâlnirea cu CFR Cluj

Zeljko Kopic nu și-a pierdut încrederea după ce Dinamo a fost demolată de CFR Cluj. Antrenorul croat al ”câinilor” este convins că echipa va juca mult mai bine în următoarele meciuri și va acumula puncte în tentativa de salvare de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

”Am un feeling că în momentul în care ne vom stabiliza echipa și vom găsi niște șabloane de joc vom juca mult mai bine și vom câștiga mai multe meciuri. Pentru moment trebuie să acceptăm situația și trebuie să fim pregătiți pentru meciul de marți, cu Hermannstadt”, a declarat el.

Dinamo a suferit una dintre cele mai drastice înfrângeri de la revenirea în SuperLiga, însă fundașul Răzvan Patriche a acuzat arbitrajul lui Florin Andrei, considerând că la primul gol al gazdelor ar fi trebuit să fluiere un fault în atac.

ADVERTISEMENT

În startul reprizei secunde, ”centralul” Florin Andrei a lăsat avantaj după un fault dur asupra lui Răzvan Patriche în jumătatea ardelenilor. La scurt timp, ”câinii” au pierdut mingea, arbitrul nu a întors faza cu lovitură liberă, iar Daniel Bîrligea a deschis scorul pentru feroviari.

ADVERTISEMENT