Life

Șerban Copoț s-a reapucat de studii la 41 de ani. Ce planuri mărețe are celebrul prezentator tv

Șerban Copoț vrea să-și termine studiile și s-a întors pe băncile școlii la 41 de ani. Ce studiază vedeta de la Antena 1.
08.06.2023 | 21:14
Serban Copot sa reapucat de studii la 41 de ani Ce planuri marete are celebrul prezentator tv
Șerban Copoț s-a întors pe băncile școlii. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Șerban Copoț a luat o decizie neașteptată cu privire la viitorul său. La 41 de ani, vedeta de la Antena 1 se întoarce la școală și își continuă studiile. Ce domeniu va aprofunda fostul membru al trupei Animal X.

Șerban Copoț se întoarce la școală

Cu toate că în prezent Șerban Copoț are propriile afaceri și prezintă emisiunea iUmor de la Antena 1, Șerban Copoț s-a hotărât să se întoarcă pe băncile școlii. Deși a terminat deja o facultate, fostul membru al trupei Animal X vrea să mai facă una.

ADVERTISEMENT

Șerban Copoț vrea să aprofundeze același domeniu și anume Protecția Mediului. Vedeta de la Antena 1 este hotărât să se implice și mai mult în ceea ce privește încălzirea globală și poluarea. De altfel, el este președintele unei asociații care a lansat în anul 2009 primul calculator de nișă de CO2 din sud-vestul Europei.

„M-am reapucat de școală la 41 de ani, să îmi continui studiile pe care le am în domeniul Protecției Mediului. Acum fac o specializare pe amprentă de carbon și tot ce înseamnă subiectul acesta, schimbări climatice.

ADVERTISEMENT

Noi am scos primul calculator de nișă de CO2 din sud-estul Europei în 2009 și acum ne pregătim, lucrăm la un software să scoatem o aplicație tot pentru amprenta de carbon, dar mult mai complexă”, a declarat Șerban Copoț, conform spynews.ro.

S-a bătut sau nu cu magicianul Robert Tudor

De curând, au apărut în spațiul public informații conform cărora, la filmările sezonului 15 al emisiunii iUmor, spiritele s-ar fi aprins între Șerban Copoț și magicianul Robert Tudor. Ei s-ar fi luat la bătaie după ce vedeta care s-a remarcat la Pro TV a făcut niște glume care l-au cam supărat pe artistul de la Animal X.

ADVERTISEMENT

În exclusivitate pentru FANATIK, ei făcut dezvăluiri despre presupusa bătaie. În timp ce Robert Tudor a afirmat că nu poate încă să vorbească despre asta, dar că nu neagă, Șerban Copoț a spus că nu poate fi vorba despre așa ceva.

„Nu este adevărat acest scandal. Nu înțeleg care este treaba cu acest subiect inventat. Nu înțeleg de unde a pornit, sunt absolut uimit. Asta se cere, violență și bătaie. La noi nu există treaba asta acolo.

ADVERTISEMENT

Este o confuzie. Nu este un subiect acesta pentru că nu există. Eu sunt un om foarte pacifist, nu mă ocup cu așa ceva. Robert Tudor probabil se distrează pe marginea acestui subiect și de asta face pe misteriosul. Nu înțeleg de ce creează confuzie, dar nu a existat nicio bătaie. Nu știu de unde a pornit acest subiect.

Eu la iUmor am altă treabă. Ne pregătim pentru sezonul 15, este mult de muncă. Este o echipă care lucrează din greu și când auzi de astfel de lucruri, îți dai seama că nu este o veselie. Nici nu o luăm prea în serios”, ne-a explicat Șerban Copoț.

ADVERTISEMENT