Sport

Sezon încheiat pentru Nicușor Bancu! Mihai Rotaru a explicat de ce nu va mai juca fundașul Universității Craiova

Nicușor Bancu (30 de ani), fundașul stânga de națională al Universității Craiova, nu va mai evolua în acest sezon! Mihai Rotaru a luat decizia.
17.01.2023 | 13:40
Sezon incheiat pentru Nicusor Bancu Mihai Rotaru a explicat de ce nu va mai juca fundasul Universitatii Craiova
1.500.000 de euro e cota lui Nicușor Bancu. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Nicușor Bancu s-a operat și trage tare să revină la antrenamentele Universității Craiova, însă fundașul stânga de națională nu va mai juca în acest campionat.

Mihai Rotaru a anunțat când ar putea reveni Nicușor Bancu: „Trebuie să aibă cantonamentul de vară”

Universitatea Craiova a rămas descoperită după accidentarea lui Nicușor Bancu, însă Mihai Rotaru anunță un nou transfer: „Dacă rezolvăm și fundașul stânga, pentru că nu avem dublură la Vătăjelu, considerăm că a fost o campanie de transferuri foarte bună”.

ADVERTISEMENT

În privința lui Bancu, acesta ar putea reveni cel mai devreme la antrenamente peste aproape trei luni, iar Mihai Rotaru anunță că va fi oricum menajat: „Nicușor Bancu va fi apt în aprilie-mai. Pentru protecția lui, vom aștepta să aibă cantonamentul de vară”.

Mihai Rotaru a fixat și obiectivul echipei pentru partea a doua a sezonului: „Ca în fiecare an, podiumul (n.r. e obiectivul echipei) și acum este extrem de important cum începem.

ADVERTISEMENT

Dacă începem bine, atunci putem spune că ne putem încadra și într-un obiectiv mai sus, adică locul întâi. Depinde cum începem cu Botoșani. Sperăm să mergem pe un drum bun”, a declarat patronul Universității Craiova la ProArena.

Mihai Rotaru consideră că a făcut cel mai tare transfer la Universitatea Craiova: „Era cel mai bun produs de pe piață”

FANATIK a anunțat transferul lui Alexandru Ișfan la Universitatea Craiova, iar Mihai Rotaru e extrem de mulțumit de această mutare.

ADVERTISEMENT

„Noi considerăm că prin aducerea lui Ișfan am luat cea mai bună soluție de jucător transferabil din România. Era cel mai bun produs de pe piață care putea să fie achiziționat”, a mai spus omul de afaceri pentru sursa citată.

FANATIK a aflat și suma care stă în calea transferului brazilianului la Jair Tavarez în Bănie, o altă țintă a oltenilor, în timp ce fundașul stânga dorit de Rotaru ar putea veni din străinătate.

ADVERTISEMENT

  • 1,38 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist sau peste 2,5 goluri” la meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT