Sport

Sfaturi pentru Dan Șucu de la un fost patron din SuperLiga. Propuneri pentru cuplul președinte – antrenor la Rapid

Dan Șucu este în căutarea unui antrenor la Rapid pentru sezonul viitor, iar un fost patron din SuperLiga îi face 2 propuneri interesante.
24.04.2024 | 07:30
Sfaturi pentru Dan Sucu de la un fost patron din SuperLiga Propuneri pentru cuplul presedinte  antrenor la Rapid
Dan Șucu este în căutarea unui antrenor la Rapid pentru sezonul viitor, iar un fost patron din SuperLiga îi face 2 propuneri interesante. Sursă foto: Simion Mechno/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Deși și-au propus câștigarea titlului, giuleștenii au avut parte de un start horror de play-off în care au suferit 4 înfrângeri la rând. A fost momentul în care tehnicianul Cristiano Bergodi a fost dat afară.

Ce variante de antrenor are Dan Șucu pentru Rapid

Acționarul majoritar Dan Șucu a decis ca până la finalul sezonului să meargă pe interimatul lui Bogdan Lobonț, însă este în căutarea unui tehnician care să preia banca tehnică a Rapidului din stagiunea următoare.

ADVERTISEMENT

Marian Iancu, fost patron la Poli Timișoara și un susținător declarat al Rapidului, i-a oferit lui Șucu două variante pentru postul de antrenor, dar pentru fiecare dintre aceste alegeri a oferit și câte un președinte.

”Unii nu și-au făcut treaba, Niculae, Angelescu, care și-a asigurat partea asta, legătura dintre acționariat și partea sportivă. Șucu a zis că nu se pricepe și foarte bine, a început să aducă bani serioși.

ADVERTISEMENT

Dar se impune o reorganizare structurală a administrației și pentru a face față raportat la ceea ce au avut celelalte competitoare, care și-au anunțat clar investițiile și dorințele pentru la anul, începând chiar de anul ăsta. Craiova deja forțează locul 2, FCSB e campioană de mult, au umilit pe toți, CFR și-a dat seama unde a greșit și a schimbat tot.

E obligatoriu ca Rapidul să facă din mers și urgent o reorganizare pentru campionatul viitor și asta înseamnă să se gândească la o echipă de președinte cu antrenor și eu nu văd în piață decât 2 asemenea echipe: Dani Coman – Șumudică, spun eu prima opțiune, și a doua Balaj – Dorinel Munteanu. Dacă aș fi conducător la Rapid aș face urgent aceste oferte în piață”, a declarat Iancu, pentru Sport Total FM.

ADVERTISEMENT

Șumudică ar fi luat titlul cu banii băgați de Șucu

Mariuș Șumudică a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că a vorbit cu Victor Angelescu, iar șefii de la Rapid au stabilit deja o întâlnire. Tehnicianul a precizat că a refuzat o ofertă de 2 milioane de euro din Iran.

Președintele giuleștenilor Daniel Niculae a mărturisit că soarta interimarului Bogdan Lobonț se va decide la finalul sezonului, însă este de părere că Șumudică este cea mai bună variantă în acest moment.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a precizat la FANATIK SUPERLIGAar fi luat la pas campionatul dacă ar fi beneficiat de investițiile uriașe făcute de Dan Șucu la Rapid și a vorbit despre ce jucători ar fi adus în Giulești.

ADVERTISEMENT
Tags: