Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Silviu Lung, verdict clar după transferul lui Moldovan la Atletico: „Cu ochii închişi te duci acolo!”

Silviu Lung a comentat transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid. Fostul mare al României nici nu concepea ca internaționalul român să spună pas acestei șanse uriașe.
27.01.2024 | 00:25
Silviu Lung verdict clar dupa transferul lui Moldovan la Atletico Cu ochii inchisi te duci acolo
Silviu Lung, verdict clar după transferul lui Moldovan la Atletico: „Cu ochii închişi te duci acolo!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan a fost protagonistul unuia dintre cele mai spectaculoase transferuri ale iernii în România. Goalkeeperul cu care România s-a calificat la Euro 2024 a semnat cu Atletico Madrid, unul dintre granzii Spaniei și ai Europei, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Silviu Lung, despre transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid: „Mă duceam cu ochii închiși”

Multă lume l-a contestat pe Horațiu Moldovan pentru că a ales să meargă la Atletico Madrid, acolo unde are șanse mici să apere în fața lui Jan Oblak. Fostul rapidist a primit însă susținerea legendarului Silviu Lung.

ADVERTISEMENT

„Sincer și eu dacă aș fi fost mă duceam cu ochii închiși la un club ca Atletico Madrid. Acolo ce echipă de antrenori, ce condiții are, va fi ținut într-o formă foarte bună, el având deja calificarea pe care a dus-o foarte bine la capăt.

Nu cred că va fi o problemă chiar dacă nu va juca pentru că are șanse mici să joace în fața lui Oblak, dar cred că va veni pregătit pentru Campionatul European. Și eu mă duceam cu ochii închiși. Ce dacă stau rezervă?

ADVERTISEMENT

Să fim sinceri. Când ne lăsăm de fotbal nu mai întreabă nimeni despre noi. Rămânem cu ce am agonisit de-a lungul muncii noastre.

Îl și felicit pe această cale, e munca lui. În urmă cu 2-3 ani nimeni nu spera că va ajunge aici, trebuie să recunoaștem asta. Felicitări și celor care l-au antrenat”, a declarat Silviu Lung, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

800.000 a fost clauza de reziliere pe care Atletico Madrid a plătit-o ca să îl achiziționeze pe Horațiu Moldovan. Rapid l-a înlocuit cu Marian Aioani, de la Farul, toate detaliile fiind oferite în exclusivitate de site-ul nostru.

Susținere și din partea lui Contra

Și fostul selecționer și jucător al lui Atletico Madrid, Cosmin Contra, are încredere totală în Horațiu Moldovan: „O să încerc să îi dau un sfat personal lui Moldovan când voi ajunge la Madrid. O să trec pe la antrenamente cum fac de obicei.

ADVERTISEMENT

Cred că Atletico de Madrid are structura necesară să îl țină pe Moldovan în formă chiar dacă nu va juca foarte multe meciuri”, a declarat Contra, în exclusivitate pentru FANATIK.

VERDICTUL lui Silviu Lung dupa TRANSFERUL lui Horatiu Moldovan la Atletico Madrid

ADVERTISEMENT