Sport

Simona Halep a dat replica, după sfatul primit de la Ilie Năstase în Fanatik: „O să-mi fac programul așa cum am hotărât”

Simona Halep rămâne montată pentru turneele care urmează, chiar dacă n-a obținut rezultatele pe care le aștepta la competițiile din Golf. La Dubai s-a oprit în semifinale, iar la Doha a pierdut în primul tur.
23.02.2022 | 11:07
Simona Halep a dat replica dupa sfatul primit de la Ilie Nastase in Fanatik O sami fac programul asa cum am hotarat
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre înfrângerea Simonei Halep de la Dubai, în semifinala cu Jelena Ostapenko, și a sfătuit-o pe româncă să joace la mai puține competițiile mici și să se focuseze pe turneele majore.

La revenirea în România, a 27-a jucătoare a lumii i-a răspuns fostului lider mondial. Halep susține că nu are de gând să își schimbe programul, cel puțin nu în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, răspuns pentru Ilie Năstase

„O să-mi fac programul așa cum am hotărât, o să joc turneele pe care le joc mereu, încă am clasament destul de bun, să vedem cum o să fiu la sfârșit de an, dar momentan intru la turneele pe care vreau să le joc, acolo unde mă simt bine”, a declarat Simona Halep.

Care a fost mesajul lui „Nasty”

În urma eșecului din Golf, Simona Halep a căzut de pe locul 23 pe locul 27 în clasamentul mondial. Năstase consideră că ierarhia WTA ar trebui să fie ultimul lucru la care să se gândească sportiva din Constanța. Sezonul trecut a fost unul de coșmar pentru Halep, care a fost măcinată de numeroase accidentări.

ADVERTISEMENT

„Eu îmi doresc ca Simona să joace mai puține turnee mici, e mult mai important să fie odihnită și 100% la turneele mari. Eu n-aș juca turnee mici înaintea unui turneu de Grand Slam.

Fiecare sportiv știe cum e mai bine. Ea trebuie să se odihnească puțin și să își ia mai mult timp după accidentări și să nu revină imediat dacă nu e complet refăcută.

ADVERTISEMENT

Asta e problema. Stai mai mult timp să îți revii, dar știi că nu te mai accidentezi”, a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate pentru FANATIK.

Halep, dezamăgită după înfrângerea cu Caroline Garcia

La sosirea în țară, Simona Halep a vorbit și despre ultimul meci, pierdut la Doha, în primul tur, cu Caroline Garcia, scor 4-6, 3-6.

ADVERTISEMENT

„Eu consider că mereu se poate mai mult, așa gândesc zi de zi. Am jucat destul de slab, nu am simțit prea bine mingea pentru că a fost un vânt puternic, dar și ea a fost foarte agresivă. Așa s-a terminat.

Aș fi fost mai supărată, dar și acum sunt, trebuie să văd ce pot face împotriva acestor jucătoare, care lovesc foarte puternic. O să joc turneele pe care le joc mereu, am clasament bun încă”, a mai spus a 27-a jucătoare a lumii.

După turneele din Golf, Simona Halep va reveni pe teren pe 9 martie, la Indian Wells. Va urma apoi alt turneu american, la Miami, între 22 martie și 3 aprilie. Pentru româncă, turneul de zgură va lua startul pe 4 aprilie, la Charleston.

ADVERTISEMENT
Tags: