Sport

Simona Halep a scăpat de bandaje. Cum arată sportiva după operația estetică. Foto

Simona Halep a apelat la chirurgia estetică pentru a scăpa de o problemă la nas și a anunțat că nu va mai juca în 2022. Sportiva a scăpat de bandaje.
24.09.2022 | 14:11
Simona Halep a scapat de bandaje Cum arata sportiva dupa operatia estetica Foto
TAS a anunțat oficial când urmează să fie audiată Simona Halep în cazul de dopaj. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Simona Halep a avut o toamnă complicată. Rezultatele sportive au alternat, iar în viața personală au apărut schimbări importante. A divorțat de Toni Iuruc și a apelat la chirurgia estetică.

Prima imagine cu Simona Halep după operația la nas

Fostul lider mondial WTA, Simona Halep, a apelat la rinoplastie pentru a-și rezolva problemele respiratorii care i-au afectat evoluțiile din ultimele luni.

ADVERTISEMENT

La jumătatea lunii, sportiva a decis să se supună intervenției chirurgicale și a anunțat că nu va mai evolua la nici un turneu din circuitul mondial în acest an. Astfel, Simona va rata participarea la Turneul Campioanelor.

Însă, sportiva este împăcată cu acest gând și a postat prima fotografie, la două săptămâni de la intervenția chirurgicală, după ce medicii i-au înlăturat bandajele.

ADVERTISEMENT

Simona a împărtășit momentul cu fanii ei de pe rețelele de socializare. În fotografie sportiva apare zâmbitoare, iar imaginea este însoțită de un smiley face.

Simona Halep

Simona Halep revine în circuitul mondial la începutul anului viitor

Următoarele săptămâni Simona Halep se va odihni pentru a-și încărca bateriile în vederea pregătirii noului sezon.

ADVERTISEMENT

Sportiva era așteptată la mai multe evenimente, între care și turneul WTA 250 Transylvania Open de la Cluj, însă își va relua antrenamentele, cel mai probabil, abia peste o lună.

Deși nu a oferit date concrete, fostul lider mondial va participa la primul turneu de Grand Slam al anului viitor, Australian Open, cu o ”încălzire” prealabilă la unul dintre turneele organizate în preajma AO.

ADVERTISEMENT

Anul acesta, Simona a inaugurat sezonul cu un succes la Melbourne Summer Set 1, turneu pe care l-a câștigat înainte de participarea la Australian Open, 6-2, 6-3 cu Veronika Kudermetova.

La primul turneu de Mare Șlem al acestui an, Halep s-a oprit în faza optimilor de finală, eliminată de Alize Cornet 4-6, 6-3, 4-6, la capătul unui meci maraton care a durat două ore și 33 de minute de joc.

ADVERTISEMENT