Sport

Simona Halep a trădat FCSB înainte de finala campionatului cu Farul: „Sunt cu voi! E momentul să dați tot ce aveți mai bun!”

Simona Halep e cunoscută drept o fană a Stelei, însă sportiva ține cu Farul la finala de titlu cu FSCB. Mesaj pentru Hagi și jucători
19.05.2023 | 16:16
Simona Halep a tradat FCSB inainte de finala campionatului cu Farul Sunt cu voi E momentul sa dati tot ce aveti mai bun
Simona Halep a dat lovitura de start în „Derby de România” și a venit pe Ghencea cu un fular al Stelei. Sursă foto: Facebook Peluza Nord Steaua
ADVERTISEMENT

Simona Halep a transmis un mesaj special înainte de finala de titlu din SuperLiga dintre Farul Constanța și FCSB. Chiar dacă nu va fi pe stadion, jucătoarea i-a mobilizat pe „marinari”.

Simona Halep vrea ca Farul să câștige titlul în dauna FCSB: „Vă trimit toată energia bună”

Simona Halep este o fană declarată a Stelei, echipă pe care o simpatizează încă de mică. Campioana de la Wimbledon și Roland Garros chiar a dat lovitura de start pe Ghencea la derby-ul cu Dinamo din 2014. VEZI VIDEO AICI

ADVERTISEMENT

Ea a venit atunci cu un fular al Stelei la gât și a fost aclamată de un întreg stadion. Sportiva a mai fost prezentă și la alte meciuri ale FCSB, iar galeria i-a scandat numele în mai multe rânduri.

Cu toate acestea, Simona Halep își susține echipa din orașul natal înainte de finala Farul – FCSB și pe Gheorghe Hagi, cu care are o relație apropiată: „Băieţi, ştiu cum e să joci o finală, cât de emoţionant şi stresant poate fi şi mai ştiu cât de mult aţi muncit ca să ajungeţi aici, aşa că e momentul să daţi tot ce aveţi mai bun şi să vă bucuraţi”.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, alături de Gică Hagi înainte de Farul – FCSB: „Aveți ca antrenor pe cel mai bun jucător din istoria României”

Simona Halep e convinsă că Gheorghe Hagi este principalul atu al celor de la Farul în lupta pentru campionat cu FCSB: „Aveţi de partea voastră, ca antrenor, pe cel mai bun jucător din istoria României şi asta să vă dea încredere şi putere”.

Stere Halep ține de asemenea cu „marinarii” și merge la meciurile echipei lui Hagi: „Eu vă susţin de la distanţă şi prin tatăl meu, care nu lipseşte niciodată de la meciurile voastre, vă trimit toată energia bună. Farul Constanţa, sunt cu voi!”.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi, înainte de derby-ul de titlu cu FCSB: „Lumea ține cu Farul pentru că e cea mai bună echipă”

Gică Hagi e de părere că marea majoritate își dorește ca Farul să câștige titlul în dauna FCSB-ului: „Noi ne concentrăm pe Farul-FCSB, ce au făcut între ele. În campionatul regulat am avut mai multe puncte ca ei. Nu le ascundeți, dați totul! Sunt mici detalii. Vorbiți cu cineva care se uită la mici detalii.

Lumea ține cu Farul, pentru că Farul e cea mai bună echipă din campionatul României, care a câștigat cele mai multe puncte, când la începutul campionatului nu ne dădea nimeni șanse.

ADVERTISEMENT

Am citit că FCSB-ul stă mai bine din punct de vedere fizic mai bine ca echipe din Champions League. La noi nu se fac statistici? Eu cred că lucrurile trebuie să fie echidistante. Când dai de o echipă, trebuie să dai și de cealaltă. La meciul cu Rapid dacă vă uitați peste cifre vă lăsați de fotbal. Mie îmi place să fiu corect, corect era să dați ambele meciuri”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,33 este cota pentru „X2” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT