Sport

Simona Halep, elogiată de presa din Spania după victoria în fața Paulei Badosa: „A sufocat-o. O stâncă impenetrabilă!”

Simona Halep (19 WTA) a zdrobit-o pe Paula Badosa (4 WTA) în optimile de finală ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon, iar presa din Spania a fost impresionată de prestația româncei.
04.07.2022 | 22:22
Simona Halep elogiata de presa din Spania dupa victoria in fata Paulei Badosa A sufocato O stanca impenetrabila
Simona Halep a reușit să o învingă pentru a doua oară în ultimele 2 luni pe Paula Badosa. Sursă foto: @Madrid Mutua Open
ADVERTISEMENT

Simona Halep a reușit o victorie categorică împotriva Paulei Badosa, analizată de Cristian Tudor Popescu în exclusivitate pentru FANATIK.

Presa din Spania impresionată de prestația Simonei Halep împotriva Paulei Badosa: „A sufocat-o. O stâncă impenetrabilă!”

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală la Wimbledon, unde o va întâlni pe Amanda Anisimova, iar eliminarea Paulei Badosa a ținut prima pagină a celor mai importante publicații din Spania.

ADVERTISEMENT

„Jocul Simonei Halep a sufocat-o pe Paula Badosa. Este o jucătoare foarte stabilă, care ratează puțin și își crește intensitatea loviturilor pe măsură ce schimburile progresează până când câștigă punctul”.

Noua Sharapova din tenisul mondial nu a reușit să îi pună probleme Simonei Halep și a fost învinsă în mai puțin de o oră: „Dacă adversarul său nu variază loviturile, este aproape întotdeauna o stâncă impenetrabilă, mai ales dacă, așa cum a fost cazul acum, este în formă. Iberica a încercat să o copleșească cu tenisul ei de atac, dar nu a reușit, cu excepția cazurilor rare”, au comentat jurnaliștii de la AS.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii spanioli explică evoluțiile excelente ale Simonei Halep: „A făcut-o să creadă că poate câștiga din nou Wimbledon-ul”

Spaniolii de la Marca sunt de părere că Patrick Mouratoglou poate fi cheia succesului Simonei Halep la Londra: „Halep, la 30 de ani, și-a găsit stabilitatea după ce a început colaborarea cu experimentatul antrenor Patrick Mouratoglou.

Antrenorul care i-a fost alături 10 ani Serenei Williams a făcut-o să creadă că poate câștiga din nou Wimbledon-ul. Acesta este visul jucătoarei născute în Constanța”, au notat și cei de la Marca.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat Simona Halep după victoria cu Paula Badosa: „De abia aștept următorul meci”

Simona Halep a strălucit la finalul partidei cu Paula Badosa și a fost extrem de fericită în urma meciului extrem de reușit: Mi-am dorit să fiu aici (n.r. – pe arena centrală) astăzi. Cred că am făcut un meci bun. Badosa joacă foarte bine, este greu să bați. Mi-a plăcut foarte mult să revin pe arena centrală, în fața acestor spectatori nemaipomeniți, care mereu mă susțin. E o plăcere!

Nu m-am gândit că n-am pierdut niciun set. Sunt mulțumită de cum joc în turneu, în fiecare zi e mai bine. De abia aștept următorul meci, sper să joc la fel de bine precum astăzi.

ADVERTISEMENT

Mi-a lipsit enorm Wimbledon, joc pentru prima dată în ultimii trei ani. A fost minunat să joc, am fost mai emoționată ieri decât astăzi. Arena centrală este extraordinară, încerc să joc cât mai bine aici”, a spus Simona Halep la finalul meciului câștigat în fața spanioloaicei.

ADVERTISEMENT