Sporturi

Simona Halep – Kateryna Kozlova 7-6, 7-5. Simona s-a calificat în optimile de finală la Indian Wells. Prima reacție a româncei, cu cine joacă în optimi și câți bani primește

10.03.2019 | 22:23
Simona Halep  Kateryna Kozlova 76 75 Simona sa calificat in optimile de finala la Indian Wells Prima reactie a romancei cu cine joaca in optimi si cati bani primeste

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Indian Wells după ce a învins-o pe Kateryna Kozlova, scor 7-6, 7-5, și se califică în optimile de finală la Indian Wells 2019. Românca o va înfrunta pe învingătoarea dintre Marketa Vondrousova și Jelena Ostapenko.


7-5. Break, set și meci Halep.

6-5. Simona își face serviciul.

5-5. Simona își pierde avantajul și în acest set doi.

5-4. Kozlova face break!

5-3. Kozlova rămâne în meci.

5-2. Halep își face serviciul.

4-2. Break reușit de Simona.

3-2. Simona, prima care își face serviciul în setul doi.

2-2. Al patrulea break în acest set. Fanii americani sunt entuziasmați de nivelul celor două jucătoare.

1-2. Un nou break pentru Kozlova.

1-1. Break și pentru Halep.

0-1. Kozlova începe setul doi cu break.


7-6. Halep se impune în tiebreak, la 3.

6-6. Halep duce setul în tiebreak.

5-6. Kozlova își face serviciul, Halep va servi pentru a rămâne în set.

5-5. Kozlova face break, setul unu intră în prelungiri.

5-4. Kozlova își face serviciul după ce salvează o minge de set.

5-3. Halep își face serviciul.

4-3. Simona face din nou break.

3-3. Simona întrerupe seria adversarei.

2-3. Al treilea game la rând pentru Kozlova.

2-2. Kozlova face break și egalează.

2-1. Kozlova reduce din diferență.

2-0. Simona își face serviciul.

1-0. Simona face break după un game prelungit.


Simona Halep – Kateryna Kozlova, Live Video Indian Wells 2019. Simona Halep, ocupanta locului secund în clasamentul WTA, evoluează în această seară pentru un loc în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. Competiţia din deşertul californian se desfăşoară în perioada 6-17 martie.

UPDATE / Simona Halep a fost surprinsă de cei de la WTA la antrenamentul efectuat înaintea partidei din turul al treilea.


Simona Halep – Kateryna Kozlova Live Stream Online pe Digi Sport

Partida dintre Simona Halep și Kateryna Kozlova este programată la Indian Wells în seara aceasta, primul meci pe Stadium 1, cel mai mare din complex, și va lua startul de la ora 20:00, ora României. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport. Aceasta este prima partidă de la ediţia aflată în desfăşurare în care liderul mondial joacă pe cea mai mare arenă din complexul sportiv de la Indian Wells.

Simona Halep şi Kateryna Kozlova nu s-au mai întâlnit până în prezent. Cea mai bună clasare a Katerynei a fost locul 62, în februarie 2018. În prezent, jucătoarea din Ucraina ocupă locul 114 WTA. Kateryna a câștigat deja patru meciuri la această ediție a turneului californian, ucraineanca în vârstă de 25 de ani fiind venită din calificări. Kozlova a mai trecut de Ashley Kratzer (6-4, 6-1), Sara Sorribes Tormo (6-1, 7-6), Katerina Siniakova (7-5, 6-2) şi Aliaksandra Sasnovich (6-4, 2-6, 6-0). Ucraineanca pare a fi într-o formă de zile mari. Ea nu a cedat decât un set până în turul al treilea.

Adversara Simonei Halep din turul al treilea la Indian Wells

Meciurile de la Indian Wells 2019 se văd în format Live Video pe FANATIK.RO

De partea cealaltă, Simona Halep, favorita numărul 2 de pe tabloul principal, a beneficiat de un prim tur liber, iar în turul secund a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-4, pe Barbora Strycova (Cehia/50 WTA). Simona Halep a ajuns la ediţia de anul trecut până în penultimul act, acolo unde a fost învinsă de Naomi Osaka, cea care a câştigat ulterior şi turneul californian, primul din carieră pentru ea.

Câștigătoarea acestei partide se va confrunta în optimile de finală cu învingătoarea duelului dintre Marketa Vondrousova (Cehia/61 WTA) vs Jelena Ostapenko (Letonia/22 WTA). Simona Halep a declarat la Indian Wells că nu ştie la ce să se aştepte încă în meciul contra Katerynei Kozlova, însă a afirmat că se va interesa de stilul viitoarei sale adversare. “Nu am apucat deloc să verific cum joacă. Nu am jucat niciodată împotriva ei, aşa că trebuie să cercetez, ca să spun aşa, şi să fiu gata pentru meciul cu ea”, a declarat Simona Halep, după meciul cu Strycova din turul secund.