Sport

Simona Halep, mesaj emoționant la finalul anului. Citat din celebra carte ”Pe aripile vântului”. Video

Simona Halep are parte de un final de an greu după ce a fost depistată pozitiv, dar sportiva încearcă să treacă peste probleme cu zâmbetul pe buze și a avut un mesaj pozitiv.
31.12.2022 | 17:40
Simona Halep mesaj emotionant la finalul anului Citat din celebra carte Pe aripile vantului Video
Simona Halep are parte de un final de an greu după ce a fost depistată pozitiv, dar sportiva încearcă să treacă peste probleme cu zâmbetul pe buze și a avut un mesaj pozitiv. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Dubla campioană de Grand Slam a avut o toamnă de coșmar. Mai întâi a divorțat de Toni Iuruc la nici un an de la căsătorie, iar apoi a fost depistată pozitiv cu Roxadustat.

Mesajul Simonei Halep la finalul anului 2022

În ciuda tuturor acestor probleme, Simon Halep rămâne aceeași persoană pozitivă, iar mesajul său de la finalul anului 2022 se încadrează pe aceleași coordonate. Unul pe cât de surprinzător, pe atât de frumos.

ADVERTISEMENT

”Şi mâine e o zi”, citatul celebru al scriitoarei Margaret Mitchell rostit de personajul Scarlett O’Hara din cartea ”Pe aripile vântului”, a fost postat de Simona Halep pe contul de Instagram.

Simona Halep mesaj

De asemenea, fostul lider mondial a postat şi un filmuleţ cu actorul Horaţiu Mălăele, în care acesta doreşte oamenilor să râdă, pentru că ”râsul este muzica sufletului” şi să se joace pentru că este ”secretul tinereţii”, dar şi să fie buni şi să iubească, deoarece iubirea este ”raţiunea de a trăi”.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

În ultima zi a anului 2022, campioana noastră a postat și două fotografii pe rețelele de socializare în care și-a prezentat noul look. În prima este la volanul propriului automobil, iar în cea de-a doua apare la malul Mării Negre.

Simona Halep mesaj

Simona Halep mesaj

Halep visează să joace la Australian Open 2023

Trăgând linie, în 2022, Simona Halep a câştigat 2.253.197 de dolari din premiile de la turneele la care a participat şi a intrat în Top 10 la acest capitol. Din această sumă, 2.240.117 de dolari au venit din meciurile de simplu şi 13.080 de dolari de la dublu.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a petrecut Crăciunul la Londra, unde a scris istorie, devenind prima jucătoare de tenis din România care se impune pe iarba de la Wimbledon. Tot în capitala Marii Britanii, avocații Simonei Halep au făcut apel la accelerarea procedurilor pentru ridicarea suspendării pe termen nelimitat.

Principalul scop al Simonei și al echipei de avocați este ridicarea suspendării și revendicarea unuia dintre cele șapte wild card-uri rămase pentru Australian Open 2023. Venus Williams a fost prima sportivă care a beneficiat de invitația specială a organizatorilor.

ADVERTISEMENT

Înainte de sărbători, Simona Halep a cântat colinde alături de copiii de la o școală din Constanța. Sportiva le-a făcut o bucurie micuților cu apariția ei. Deși nu a avut o perioadă foarte ușoară, sportiva nu lasă problemele să stea în calea bucuriei sărbătorilor de iarnă.

ADVERTISEMENT