Simona Halep

Simona Halep s-a pozat în ţinuta pe care ar fi purtat-o la Wimbledon: ”Abia aştept să îmi apăr trofeul în 2021”

11.07.2020 | 19:03
Simona Halep sa pozat in tinuta pe care ar fi purtato la Wimbledon Abia astept sa imi apar trofeul in 2021
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep s-a pozat în ţinuta pe care ar fi trebuit să o poarte în acest an la Wimbledon, în ediția în care și-ar fi apărat trofeul.

La petrcerea de după terminarea Wimbledonului, jucătoarea noastră trebuia să danseze cu Novak Djokovic, care a câștigat în proba masculină, dar Simo a refuzat, de frică să nu cadă.

ADVERTISEMENT

La Wimbledon, Halep și-a trecut în palmares al doilea titlu de Grand Slam din carieră după cel de la Roland Garros din 2018. Sportiva din România a reușit până acum să câștige 20 de turnee WTA.

Simona Halep a prezentat ținuta care ar fi trebuit să o poarte la Wimbledon

Sâmbătă, chiar în ziua în care ar fi trebuit să se joace finala feminină de la Wimbledon, Simona Halep a făcut o postare pe rețelele de socializare în care a prezentat ținuta pe care ar fi trebuit să o poarte în acest an pe iarba londoneză.

ADVERTISEMENT

”Astăzi ar fi fost finala feminină. Mulţumesc, Wimbledon, pentru gestul tău generos faţă de sportivi şi pentru că ai atât de frumos grijă de noi, chiar dacă turneul a fost anulat. Clasă adevărată”, a spus Halep.

”Nu am putut să port această frumoasă rochie NikeCourt pe terenul central în acest an, dar abia aştept să revin pentru a-mi apăra titlul în 2021”, a mai scris românca pe contul de Facebook.

ADVERTISEMENT

Today would have been the ladies’ final. Thank you Wimbledon for your generous gesture to players and for taking such…

Nai-post ni Simona Halep noong Sabado, Hulyo 11, 2020

Simona Halep va sărbători luni, 13 iulie, un an de la câștigarea turneului de la Wimbledon, al doilea titlu de Grand Slam din carieră. Românca a învins-o atunci în finală pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2.

Simona Halep şi-a anunţat participarea la turneul WTA Palermo, prima competiţie la care va participa după ce pandemia de coronavirus a blocat tenisul mondial. Circuitul feminin se reia la 3 august, cu turneul de categorie WTA Internaţional din Sicilia.

ADVERTISEMENT

WTA a decis vineri să modifice modul în care se calculează clasamentul mondial. Prin noile reglementări se dorește o adaptare la situația provocată de pandemia de coronavirus. Cel mai mare avantaj pentru Simona Halep după implementarea noului sistem de calcul este victoria de la Wimbledon 2019. Practic, românca își va păstra cele 2000 de puncte câștigate în iulie 2019 la All England Club până la finalul anului 2020.

ADVERTISEMENT
Tags: