Sport

Simona Halep, ședință de pregătire pe caniculă în propria curte! S-a răcorit în piscină la finalul antrenamentului. Video

Simona Halep (30 de ani) se pregătește intens pentru sezonul de hard din Statele Unite ale Americii. Fostul lider WTA face antrenamente chiar și curtea casei de la Snagov.
26.07.2022 | 16:28
Simona Halep sedinta de pregatire pe canicula in propria curte Sa racorit in piscina la finalul antrenamentului Video
Simona Halep s-a antrenat în propria curte. FOTO: Instagram Simona Halep
ADVERTISEMENT

Marți, 26 iulie, Simona Halep a avut parte de un antrenament inedit. Sportiva s-a pregătit pe hard, chiar în propria curte. Suprafața seamănă cu cea de la Flushing Meadows, acolo unde are loc Grand Slam-ul de la US Open.

Simona Halep se pregătește acasă pentru US Open! Fostul lider WTA s-a antrenat pe caniculă, iar apoi a sărit în piscină

Având în vedere căldura de afară, Simona Halep și-a dat josul tricoul în timpul ședinței de pregătire. Avantajată de faptul că are și piscină în curtea casei, românca s-a răcorit în voie după antrenament.

ADVERTISEMENT

A 16-a jucătoare a lumii a postat imagini de la antrenament pe contul oficial de Instagram. Simona nu a avut nicio reținere să le arate urmăritorilor cum joacă în bustieră, după care s-a fotografiat la piscină.

Simona Halep va zbura peste Ocean în această săptămână, acolo unde va lua parte la primul turneu din sezonul de hard, WTA 250 programat între 1 și 7 august.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, teren de tenis de lux la ea acasă

În curtea vilei de la Snagov, Simona Halep beneficiază de un teren de tenis ultra modern. Acesta a fost construit, după ce dubla câștigătoare de Grand Slam a trăit, în urmă cu mai mulți ani, un episod care i-a lăsat un gust amar. I-a fost interzis accesul la Centrul Național de Tenis, acolo unde trebuia să se antreneze.

Simona Halep, la antrenament în propria curte. FOTO: Instagram Simona Halep

Simona Halep și soțul ei, Toni Iuruc (42 de ani), locuiesc în superba vilă, care este situată pe malul Lacului Snagov. Aceasta se află în apropierea Complexului de Pregătire de la Izvorani, fostul lider WTA ne mai având nevoie să plece de acasă pentru a se pregăti.

ADVERTISEMENT

Înainte să înceapă pregătirea pentru sezonul de hard, Simona Halep a mers într-o vacanță de lux, în Grecia, alături de Toni Iuruc, informația fiind dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Simona s-a întors așadar din vacanță direct la pregătire și a anunțat că va juca în următoarea perioadă la turneele de la Washington (1 – 7 august), Toronto (8 – 14 august) și Cincinnati (15 – 21 august) și US Open (29 august – 11 septembrie).

ADVERTISEMENT

US Open este singurul turneu de Grand Slam la care Simona Halep nu a reușit să ajungă până în finală. Românca are la activ trei finale Roland Garros, o finală de Wimbledon și o finală de Australian Open.

ADVERTISEMENT