Sport

Singurul detaliu care l-a enervat pe Edi Iordănescu în seara sărbătorii cu Elveția. Foto exclusiv

Edi Iordănescu a sărbătorit cu fast calificarea la Euro 2024, însă a existat și un lucru care l-a enervat teribil după victoria cu Elveția.
22.11.2023 | 01:36
Edi Iordănescu a sărbătorit cu fast calificarea la Euro 2024, însă a existat și un lucru care l-a enervat teribil după victoria cu Elveția. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Succesul în fața celei mai puternice formații din grupă, încheierea campaniei de calificare la Euro 2024 pe primul loc și fără înfrângere sunt lucruri care l-au făcut pe selecționer să fie mândru de ceea ce a realizat.

Edi Iordănescu s-a enervat după victoria cu Elveția

Într-o seară de sărbătoare și mare bucurie pe Arena Națională a existat și un detaliu care l-a enervat la culme pe Edi Iordănescu după meciul cu Elveția, care a consemnat faptul că România va fi în urna a doua valorică la tragerea la sorți pentru turneul final.

ADVERTISEMENT

După ce a participat la petrecerea de pe gazon, Edi Iordănescu s-a îndreptat spre sala de conferințe pentru a se prezenta la întâlnirea cu jurnaliștii. Doar că a fost nevoit să aștepte, deoarece omologul său elvețian Murat Yakin nu își terminase discursul în fața presei.

Conferința lui Yakin s-a lungit foarte mult pentru că tehnicianul elvețian oferea răspunsuri detaliate la fiecare întrebare. În plus, uneori a fost nevoie de două traduceri, una în limba germană și alta în limba franceză. În aceste condiții, totul a durat mai mult decât era preconizat.

ADVERTISEMENT

FANATIK l-a surprins pe Edi Iordănescu vizibil iritat de faptul că trebuie să stea pe hol. După 10 minute de așteptare în care se plimba extrem de nervos, acesta nu a mai rezistat și a plecat fără a mai sta de vorbă cu presa.

enervat Edi Iordănescu Elveția

A curs șampania pe Arena Națională

Calificarea echipei naționale a României la un turneu final după o pauză de 8 ani, a fost sărbătorită așa cum se cuvine pe Arena Națională. Petrecerea a pornit după ultimul fluier al întâlnirii cu Elveția, care a pus capăt preliminariilor Euro 2024.

ADVERTISEMENT

”Tricolorii” au salutat publicul prezent pe cel mai mare stadion al țării și au mers în fața peluzei unde se aflau ultrașii de la ”Uniți sub tricolor” și au cântat, au scandat și au dansat alături de aceștia.

După aceea, ”tricolorii” s-au adunat la mijlocul terenului și au sărbătorit cu șampanie calificarea senzațională la Euro 2024. Pe o pancartă aflată pe teren era în limba germană mesajul: ”Deutschalnd, wir kommen (n.r. – Germania, venim)”.

ADVERTISEMENT

”Tricolorii” vor merge în vara viitoare la turneul final din Germania. Tragerea la sorți va avea loc pe data de 2 decembrie, de la ora 19:00, într-o ceremonie programată la Hamburg în clădirea “Elbphilharmonie Laeiszhalle”.

ADVERTISEMENT