Sport

Singurul jucător de la FCSB care nu a fost bulversat de schimbarea lui Edjouma cu UTA. „Și-a ținut linia”. Ce titular își pierde postul. Video exclusiv

Malcom Edjouma a fost schimbat la pauza meciului UTA Arad - FCSB, scor 3-1 în etapa 29 din SuperLigă. Cine a fost singurul jucător care nu a fost afectat de înlocuirea francezului.
07.03.2023 | 16:48
Singurul jucator de la FCSB care nu a fost bulversat de schimbarea lui Edjouma cu UTA Sia tinut linia Ce titular isi pierde postul Video exclusiv
Dumitru Dragomir a numit singurul jucător de la FCSB care nu a fost afectat de înlocuirea lui Edjouma în meciul cu UTA Arad. Sursă foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut surprinzător la Arad cu UTA, scor 1-3 în penultima etapă din SuperLigă. Înlocuirea lui Malcom Edjouma cu Andrei Cordea la pauza meciului a fost marea greșeală a lui Gigi Becali, arădenii reușind să puncteze de două ori în repriza secundă. De aceeași părere este și Dumitru Dragomir, fiind convins că schimbarea i-a dat peste cap pe jucătorii de la FCSB.

Dumitru Dragomir a numit singurul jucător de la FCSB care nu a fost afectat de schimbarea lui Edjouma cu UTA Arad: „Toți erau pe altă lume”

FCSB nu a reușit să profite de pașii greșiți făcuți de Rapid, Farul și CFR Cluj și a pierdut toate cele trei puncte puse în joc contra celor de la UTA Arad. Roș-albaștrii au avut o evoluție modestă mai ales în repriza secundă, după înlocuirea lui Malcom Edjouma, unul dintre cei mai în formă fotbaliști din lotul pregătit de Pintilii.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir este convins că odată cu ieșirea lui Malcom Edjouma, jucătorii FCSB-ului au fost dați peste cap. La emisiunea PROFEȚIILE LUI MITICĂ, fostul președinte al LPF a dezvăluit că va lua legătura cu Gigi Becali pentru a-i explica motivele înlocuirii mijlocașului francez.

VEZI VIDEO MAI JOS

„(n.r. schimbarea lui Edjouma la pauză) Greșeală mare. S-a stricat tot pentru că nu l-a mutat doar pe Edjouma, ci a mutat toată echipa. A făcut permutare și i-a dat peste cap pe toți. Miculescu nu știa săracul ce să joace. Octavian Popescu s-a bramburit. Îl strică, îl dau peste cap. Tare mi-e frică pentru că îl strică. 

ADVERTISEMENT

„Când mă întâlnesc cu Gigi Becali, am să-l întreb”

În afară de Sorescu, care și-a ținut linia, toți erau pe altă lume. S-a dat peste cap și Florinel Coman. Mutarea lui Edjouma a dat peste cap toată echipa mai puțin pe Sorescu. Juca bine în bandă. (n.r. de ce îl schimbă pe Edjouma) Nu știu.

Când mă întâlnesc cu Gigi Becali am să-l întreb. Jucase după părerea mea fusese cel mai bun din echipă. Jucase bine”, au fost cuvintele lui Dumitru Dragomir. „Oracolul din Bălcești” a criticat dur FRF pentru suspendarea de patru etape primită de Mihai Pintilii la FCSB.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir îi cere lui Gigi Becali să-i dea șansa revenirii lui Andrei Vlad în poarta FCSB-ului: „E ceva în neregulă”

Dumitru Dragomir este de părere că o parte din vină pentru eșecul de la UTA Arad al celor de la FCSB o are Ștefan Târnovanu. Portarul roș-albaștrilor a greșit decisiv și în meciul cu Universitatea Craiova, scor 1-1 pe Arena Națională după o ieșire neinspirată.

Fostul președinte al LPF speră că în poarta roș-albaștrilor să își facă apariția Andrei Vlad. „Convingerea mea este că și portarul a greșit nu numai la golul doi. Eu spun să-i mai dea șanse și lui Andrei Vlad. Dacă nu-i dă șanse înseamnă că e ceva în neregulă. L-a scos când a apărat excepțional. Deci l-a scos. E ceva acolo”, a mai spus Dumitru Dragomir, la PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

În ultima etapă a sezonului regulat din SuperLigă FCSB o înfruntă pe Arena Națională pe Sepsi, duminică, 12 martie, de la ora 21:00. La aceeași oră se va juca meciul celor de la FC U Craiova 1948 cu Hermannstadt. Atât echipa lui Cristiano Bergodi, cât și formația antrenată de Nicolo Napoli joacă pentru calificarea de pe ultimul loc în play-off-ul din SuperLiga.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,57 este cota pentru „1 și peste 1,5 goluri” la meciul FCSB – Sepsi

ADVERTISEMENT