Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Ilie „mușcă” după UTA – FCSB 3-1. „Nu se poate ca cei de la Arad să alerge cu 160 și tu să alergi invers!”. Cine a greșit la goluri. Video exclusiv

La FANATIK SUPERLIGA, Adrian Ilie a făcut o analiză dură a prestației FCSB în meciul de la Arad, scoțând la iveală greșelile de la golurile marcate de gazde.
07.03.2023 | 00:31
Adrian Ilie musca dupa UTA  FCSB 31 Nu se poate ca cei de la Arad sa alerge cu 160 si tu sa alergi invers Cine a gresit la goluri Video exclusiv
Adi Ilie nu a avut milă de jucătorii FCSB-ului după eșecul de la Arad. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a ratat șansa de a se apropia la 4 puncte de Farul în clasamentul din SuperLiga după ce a pierdut de o manieră categorică meciul de la Arad cu UTA din etapa 29. Prestația „roș-albaștrilor” a fost una foarte slabă, ca să nu spunem jalnică, fiind taxată de majoritatea specialiștilor în domeniu.

Adi Ilie, analiză dură a evoluției FCSB în meciul de la Arad cu UTA: „Jucătorii alergau invers!”

Iar printre cei care nu au avut milă de jucătorii pregătiți duminică de Lucian Filip s-a numărat și fostul mare internațional Adrian Ilie. Acesta nu și-a putut explica diferența de atitudine dintre fotbaliștii celor două echipe, fiind convins că acolo a fost cheia jocului.

ADVERTISEMENT

„Mie îmi pare rău, pentru că aveau o șansă să câștige cu UTA și să se apropie de CFR și de Farul.  Îmi pare rău de a doua repriză, că nu-și schimbă puțin atitutidinea. Nu se poate ca cei de la UTA să fugă cu 160 de kilometri la oră și tu să fugi invers”, a spus Adrian Ilie la FANATIK SUPERLIGA.

El a vorbit apoi despre gafele imense din apărarea FCSB-ului, dar spune că nu e vinovat doar Joonas Tamm, cel care a marcat un autogol, ci întreaga linie defesivă. În plus, în vizor a fost luat și Deian Sorescu, fotbalist de echipă națională care a făcut niște greșeli impardonabile.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Nu greșește doar Tamm, greșesc toți cei patru fundași, inclusiv cel din fața apărării. În toate fazele. Sunt greșeli în lanț, atacă doi o minge, Sorescu în dreapta… Mie îmi place foarte mult de el, jucător de echipă națională, dar face niște greșeli… Detalii foarte mici.

La fel, cum o face Burcă la meciul CFR cu UTA, nu înțeleg. Sare la cap cu atacantul ăla, în mijlocul terenului, cu spatele la poartă, îi face fault și se anulează un gol.

ADVERTISEMENT

Păi, jucător de echipă națională, nu te-a învățat nimeni că trebuie să fugi trei metri în spate dacă nu poți să câștigi duelul la cap? Faci un fault fără rost? Sunt detalii în timpul jocului, eu îl înțeleg pe Petrescu de ce a albit…

Revenind la Sorescu… El are viteză, este foarte bun unu contra unu, dar acum ajungea în spatele la toate lucrurile de pe teren… Nu e postul lui acolo? Asta se întâmplă și în mijlocul terenului sau în extremă dreaptă ce trebuie să joace. Eu știu că nu e postul lui, dar trebuie să fie atent la ce trebuie să joace.

ADVERTISEMENT

Și nu da vina doar pe Tamm… Da, a greșit Tamm, dar greșesc toți în lanț. Greșește Radunovic în partea stângă. Tamm a avut o zi mai proastă. Dacă intră Cristea și joacă în cuplu cu Tamm, prestația lor ca și cuplu în apărare va fi mult mai bună. Deci și Tamm va fi mai bun”, și-a încheiat Adi Ilie analiza la FANATIK SUPERLIGA.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri.Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT