Sport

Situaţie incredibilă la CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-1! Portarul a jucat cu fractură la mână în finala de titlu!

Situaţie incredibilă la meciul de titlu dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova. Din informaţiile FANATIK, Karlo Letica a intrat între buturile campioanei României cu minifractură la încheietura mâinii stângi.
17.05.2022 | 14:13
Situatie incredibila la CFR Cluj  Universitatea Craiova 21 Portarul a jucat cu fractura la mana in finala de titlu
Pigliacelli şi Letica. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a avut o şansă nesperată de a obţine titlul înainte de meciul direct cu FCSB din ultima etapă. Iar ardelenii au profitat de oportunitatea ivită şi s-au impus în faţa Universităţii Craiova cu 2-1. Astfel, jucătorii lui Dan Petrescu şi-au securizat al cincilea titlu consecutiv.

Situaţie incredibilă la CFR Cluj – Universitatea Craiova! Letica a jucat cu fractură la mână

Din informaţiile FANATIK, portarul celor de la CFR Cluj, Karlo Letica, a suferit o minifractură la încheietura mâinii stângi, însă nu a vrut sub nicio formă să rateze confruntarea cu Universitatea Craiova şi a intrat între buturi.

ADVERTISEMENT

Goalkeeper-ul le-a transmis celor din staff-ul medical să facă tot posibilul să îl recupereze. Era dispus să joace cu infiltraţii, în ciuda faptului că avea o accidentare care îi putea periclita prestaţia. Iar la portari, fiecare greşeală este vizibilă pe tabelă.

Karlo Letica, în tricoul celor de la CFR Cluj. Sursa: sportpictures.eu
Karlo Letica, în tricoul celor de la CFR Cluj. Sursa: sportpictures.eu

Portarul CFR-ului a avut câteva ezitări între buturi din cauza accidentării!

Astfel, în cel mai important meci pentru CFR Cluj din acest sezon, portarul a jucat cu minifractură la încheietura mâinii stângi. Nu totul a fost roz în evoluţia lui Karlo Letica, care a bâlbâit câteva mingi, şi din cauza problemelor fizice.

ADVERTISEMENT

În prima repriză, croatul părea că nu va avea nicio problemă să reţină o minge, însă a scăpat-o în faţa lui Andrei Ivan. Atacantul oltenilor nu a fost pe fază şi şi-a pus mâinile în cap în momentul în care a văzut ce şansă se ivise.

Letica a mai avut câteva momente de ezitare şi câteva baloane scăpate, unul dintre ele în faţa lui Baiaram. Însă, jucătorii Universităţii Craiova nu au putut profita de aceste mici ezitări ale portarului de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Golul lui Mateiu, primul încasat de când apără la CFR Cluj!

La golul marcat de Mateiu, portarul nu a avut replică, şutul fiind unul foarte bine plasat, fără speranţe pentru Letica. Până la urmă, decizia lui Dan Petrescu de a-l titulariza pe portar în ciuda problemelor la mână a fost una câştigătoare.

CFR Cluj s-a impus cu 2-1 şi meciul din ultima etapă de la Buzău, împotriva celor de la FCSB, nu mai are nicio miză. Chiar şi aşa, Dan Petrescu a spus că va fi foarte supărat dacă echipa lui va lua bătaie:

ADVERTISEMENT

“Vom merge să câştigăm meciul. Nu voi merge la Buzău în vacanţă în niciun caz. Dar nu ştiu când ne vom mai antrena. Două sau trei zile va fi greu să facem antrenament.

Am mai făcut asta cu FCSB. Ne-a bătut cu 1-0 în ultima etapă. Şi am fost foarte supărat. Nu îmi place să pierd. Nu pot să îmi iau acest defect al meu”, a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă, în plină euforie de câştigare a titlului.

Karlo Letica, transferat de la Club Brugge în octombrie! A bifat primele minute în aprilie, după înfrângerea cu FCSB

Karlo Letica este un portar în vârstă de 25 de ani transferat de CFR Cluj în octombrie 2021 de la Club Brugge. El nu a prins niciun meci până în finalul lunii aprilie, fiind titularizat în premieră după înfrângerea cu FCSB, scor 0-1.

Croatul a fost integralist în ultimele patru meciuri ale campioanei României, iar singurul gol încasat a fost cel din meciul cu Universitatea Craiova. Deşi a jucat doar patru meciuri la Cluj, Letica are un merit în câştigarea campionatului, fiind providenţial în victoria la limită cu Farul Constanţa, scor 1-0.

Karlo Letica, alături de trofeul de campion cu CFR Cluj. Sursa: sportpictures.eu
Karlo Letica, alături de trofeul de campion cu CFR Cluj. Sursa: sportpictures.eu
  • 25 de ani are Carlo Letica
  • 3.000.000 de euro era cota portarului croat în 2018, când evolua la Club Brugge

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Farul Constanța: 1,52 este cota pentru ”1X rezultat final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: