Sport

Siyabonga Ngezana, apariție inedită în zăpadă. Reacții de pomină de la Dawa și Djokovic. Foto

Siyabonga Ngezana s-a acomodat foarte bine la FCSB și într-o ședință foto de senzație a arătat că s-a obișnuit și cu zăpada din România.
25.01.2024 | 20:18
Siyabonga Ngezana s-a acomodat foarte bine la FCSB și într-o ședință foto de senzație a arătat că s-a obișnuit și cu zăpada din România. Sursă foto: Răzvan PĂSĂRICĂ/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Deși a ajuns la vicecampioana României încă din vară, fundașul și-a primit ”botezul” abia în cantonamentul de iarnă din Antalya, alături de noii săi colegi, Luis Phelipe și Baba Alhassan. Sud-africanul a cântat hit-ul ”Man Down” al Rihannei.

Siyabonga Ngezana, ședință foto în zăpadă

Între antrenamente și meciuri cu FCSB, fundașul Siyabonga Ngezana și-a făcut timp și pentru o scurtă ședință foto în zăpada din București. Îmbrăcat excentric, sud-africanul a făcut tot posibilul să nu simtă frigul pătrunzător.

ADVERTISEMENT

Jucătorul vicecampioanei României a urcat pozele pe rețelele de socializare, iar actuali și foști colegi s-au amuzat imediat de el. Primul care a reacționat a fost coechipierul său din defensiva lui FCSB, Joyksim Dawa. ”Tipul meu simte frigul!”, a scris camerunezul.

Deși plecat din tabăra ”roș-albaștrilor” la Rapid, Damjan Djokovic nu a ratat momentul de a comenta la postarea lui Ngezana. ”Vezi, Dawa, după ce l-am lăsat pe băiat singur și-a creat o săptămână a modei, în București, în zăpadă!”, a comentat mijlocașul croat.

ADVERTISEMENT

Postarea sa a strâns sute de aprecieri în scurt timp, iar fanii au avut comentarii laudative: ”Regele” sau ”Calitate de top”. Printre cei care i-au vizualizat și apreciat postarea se numără și antrenorul Elias Charalambous.

Siyabonga Ngezana a apărut în fotografii îmbrăcat cu diferite hanorace lungi până la gleznă și care aveau multe desene pe ele. Un astfel de hanorac precum cele purtate de sud-african costă peste 250 de euro.

ADVERTISEMENT
Siyabonga Ngezana zăpadă
Siyabonga Ngezana îmbrăcat într-un hanorac excentric se plimbă prin zăpada din București. Sursă foto: Instagram Siyabonga Ngezana

Cum l-a descris pe Gigi Becali în presa din Africa de Sud

Fundașul central Siyabonga Ngezana a vorbit despre adaptarea sa la fotbalul din România, despre prieteniile pe care le-a legat la FCSB, dar a dezvăluit și ce caracterizare i-a făcut patronului Gigi Becali.

”Nu pot să spun că m-am adaptat foarte ușor, dar cu ajutorul colegilor mei, cărora le mulțumesc, e mult mai bine acum. Nu pot să spun că am un singur prieten la FCSB. Eram foarte apropiat de Djokovic, care e acum la Rapid. Îi urez mult succes. Am fost supărat când l-am văzut că pleacă, dar e fotbal.

ADVERTISEMENT

Au fost jurnaliști din Africa de Sud care m-au întrebat de Gigi Becali. Le-am spus că este un tip bun, e singurul lucru pe care l-am spus despre el. Nu e adevărat că plec la altă echipă, sunt doar zvonuri. Mă concentrez pe FCSB și ar fi foarte important să câștig ceva cu această echipă”, a declarat Ngezana.

ADVERTISEMENT
1,27 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist sau sub 2,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova - FCSB