Sport

Sky Sports i-a făcut un portret fabulos lui Radu Drăgușin: ”Copilul lui Chiellini!”

Transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham a fost amplu dezbătut la Sky Sports, iar analiștii postului britanic sunt convinși că Spurs a făcut o achiziție importantă.
11.01.2024 | 23:36
Sky Sports ia facut un portret fabulos lui Radu Dragusin Copilul lui Chiellini
Transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham a fost amplu dezbătut la Sky Sports, iar analiștii postului britanic sunt convinși că Spurs a făcut o achiziție importantă. Sursă foto: captură video Sky Sports
ADVERTISEMENT

Fundașul central este în mod oficial noul jucător al formației din Premier League, fiind prezentat oficial. După o întreagă ”telenovelă”, internaționalul român a ales să îmbrace tricoul londonezilor.

Radu Drăgușin, analizat în amănunt la Sky Sports

Radu Drăgușin la Tottenham este transferul zilei în Anglia, iar postul Sky Sports a întors pe toate fețele mutarea făcută de Spurs. S-a discutat dacă jucătorul român este pregătit de Premier League, dar și despre faptul că acesta a refuzat Bayern Munchen pentru a veni în Anglia.

ADVERTISEMENT

”E confirmat. Tottenham a bifat principala țintă de transfer din acest mercato, pe Radu Drăgușin. Înțelegerea e valabilă până în 2030 și va îmbrăca tricoul cu numărul 6. Radu Drăgușin de la Genoa este o achiziție uriașă pentru Spurs și pentru Ange Postecoglu”, a declarat analistul Michael Bridge.

Mentorul Giorgio Chiellini

Întrebat de prezentatorul Mike Wedderburn dacă fanii lui Tottenham ar trebui să fie entuziasmați de acest transfer, jurnalistul Andy Brassell a explicat că românul este un jucător cheie care a învățat fotbalul alături de legendarul Giorgio Chiellini la Juventus.

ADVERTISEMENT

”Cred că da. Putem privi lucrurile în două moduri. Primul, a jucat în Serie A, la o echipă mică, pentru că Genoa tocmai a promovat în Serie A. Dar a jucat foarte bine, a avut evoluții bune, tocmai de aceea s-a și realizat acest transfer.

Dar lumea va avea mereu așteptări de la el, deoarece, de când era copil, la Juventus, era foarte, foarte apreciat. Giorgio Chiellini l-a luat sub aripa lui. I-a ghidat pașii, i-a fost ca un mentor, țin și acum legătura. L-a sfătuit și l-a învățat să joace fotbal.

ADVERTISEMENT

A jucat în Serie B și a făcut-o foarte bine. Acum are încredere mult mai mare în el cu mingea la picior. Are un joc foarte bun de cap, e rapid, nu se aruncă să facă alunecări. Cred că e exact ce își dorește Ange”, a spus el.

Drăgușin, un fotbalist de viitor

Comentatorul englez Mark McAdam este de părere că Radu Drăgușin mai are încă o marjă foarte mare de progres, însă a devenit extrem de apreciat la Tottenham după ce a decis să refuze oferta de la Bayern Munchen.

ADVERTISEMENT

”Radu are doar 21 de ani! Abia a început fotbalul. Poate progresa enorm. Nu uitați că putea să meargă la Bayern Munchen, dar a ales să vină la Tottenham. E un mesaj important pe care îl transmite jucătorul, dar și Tottenham”, a afirmat McAdam.

Din informațiile obținute de FANATIK, anunțul oficial al transferului lui Radu Drăgușin la Tottenham a fost întârziat din cauza faptului că Genoa i-a cerut jucătorului să renunțe la un bonus de 10.000 de euro pe care acesta îl avea de încasat.

ADVERTISEMENT