Sporturi

Șocant! Un fost star din NFL, ucis de polițiști în plină stradă: ”Te rog, nu mă face să trag în tine”. Video

16.12.2020 | 17:33
Socant Un fost star din NFL ucis de politisti in plina strada Te rog nu ma face sa trag in tine Video
ADVERTISEMENT

Un fost star de culoare din NFL, Ekom Udofia, a fost ucis de polițiști în plină stradă la Phoenix la finalul lunii noiembrie, iar acum au fost date publicității amânunte de la tragicul eveniment.

În Statele Unite există o stare de alertă ridicată, după ce la finalul lunii mai un bărbat de culoare, George Floyd, a fost omorât de oamenii de ordine, iar lumea a manifestat violent luni de zile.

ADVERTISEMENT

În septembrie, doi polițiști au fost împușcați în timpul protestelor de stradă din Louisiana la care au luat parte mii de oameni. Aceștia contestau decizia justiției în cazul Breonnei Taylor, tânăra afro-americană ucisă de oamenii legii în propria locuință.

Polițiștii au ucis un fost start din NFL

Încă un caz dramatic este pe buzele tuturo în aceste zile în Statele Unite ale Americii, după ce fostul star din NFL, Ekom Udofia, a fost ucis în plină stradă de polițiștii care au încercat să-l dezarmeze.

ADVERTISEMENT

Conform site-ului abc15.com, fostul jucător de fotbal american, în vârstă de 33 de ani, a fost prins de oamenii legii cu o armă asupra sa, iar când l-au somat să se oprească și să lase pistolul jos, Udofia s-a îndreptat spre ei.

În acel moment, agenții au tras, iar camerele video de pe stradă au surprins momentul. ”Te rog, nu mă face să trag în tine. Aruncă arma, omule”, se aude pe înregistrare. Ekom Udofia nu a ascultat avertismentul polițiștilor și a fost împușcat.

ADVERTISEMENT

Transportat la spital, Udofia a încetat din viață după câteva ore. Poliția locală a precizat că înainte de tragicul eveniment, fostul sportiv, care se afla sub influența drogurilor, a făcut scandal și a avariat mașinile parcate în zonă.

Fost jucător la New Orleans Saints, Ekom Udofia, provenit dintr-o familie cu origini nigeriene, avusese în mai multe rânduri probleme cu poliția, fiind arestat de câteva ori înainte de incidentul fatal.

ADVERTISEMENT

După ce a jucat pentru Saints, el nu și-a continuat cariera sportivă, deși era considerat un jucător extrem de talentat. A dispărut apoi din fotbalul american și, potrivit presei din SUA, în ultima vreme suferea de probleme psihice.

ADVERTISEMENT