Sport

Soluția găsită de Rapid după sancțiunea primită la Comisia de Disciplină: ”Am făcut o adresă către LPF”

Conducătorii clubului Rapid au acceptat sancțiunea dictată de Comisia de Disciplină a FRF după incidentele de la derby-ul cu FCSB.
13.03.2024 | 20:20
Solutia gasita de Rapid dupa sanctiunea primita la Comisia de Disciplina Am facut o adresa catre LPF
Conducătorii clubului Rapid au acceptat sancțiunea dictată de Comisia de Disciplină a FRF după incidentele de la derby-ul cu FCSB. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Giuleștenii vor trebui să închidă câteva sectoare la următorul joc de pe teren propriu, cel cu Farul Constanța, și să plătească o amendă uriașă, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Prima reacție a conducerii Rapidului după sancțiunea de la Comisia de Disciplină

Președintele clubului Rapid, Daniel Niculae, a acceptat sancțiunea dictată de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal și nu crede că închiderea totală a stadioanelor ar fi o soluție benefică.

ADVERTISEMENT

”E o decizie normală, ne dorim să jucăm cu spectatori. Ar fi păcat să jucăm cu stadioane închise pentru mici probleme care se întâmplă în timpul unui meci. Suntem în comunicare cu suporterii noștri. În ultimii ani, suporterii Rapidului s-au comportat ireproșabil.

Ar fi fost păcat să privăm lumea de spectacolul oferit de suporterii noștri. 14.000 este capacitatea maximă, dar sunt anumite zone de tampon. În total, sunt aproximativ 12.500 de locuri. Sunt anumite sectoare care vor fi închise, nu am stat să calculez numărul locurilor din acele sectoare”, a declarat Niculae, la Digi Sport Special.

ADVERTISEMENT

Cerere mare de bilete la partidele din play-off

Oficialul rapidist a dezvăluit faptul că a depus o hârtie la Liga Profesionistă de Fotbal prin care a cerut ca la partida cu Farul Constanța în două dintre sectoarele ce vor trebui închise în peluză să poată fi aduși copii.

”Am făcut o adresă către LPF și ne dorim ca în două sectoare din Peluza Sud să aducem cât mai mulți copii. Ar fi păcat să nu vadă un spectacol fotbalistic cu două dintre cele mai bune echipe ale României.

ADVERTISEMENT

E cerere foarte mare la meciurile Rapidului. Îi privăm pe unii dintre fanii maturi, dar nu ar fi corect față de copii. Cred că biletele se vor pune în vânzare în cursul zilei de azi (n.r. – miercuri)”, a spus Daniel Niculae.

Întâlnirea Rapid – Farul, din prima etapă a play-off-ului din SuperLiga, se va desfășura vineri, 15 martie, de la ora 20:30, pe stadionul din Giulești. Giuleștenii începe play-off-ul de pe locul secund, la 4 puncte în spatele liderului FCSB.

ADVERTISEMENT

Acționarul majoritar Dan Șucu a dezvăluit la emisiunea ”Suflet de rapidist”nu permite niciunei persoane din cadrul clubului să consume băuturi alcoolice pe stadion la întâlnirile Rapidului.

ADVERTISEMENT