Sport

Dan Șucu i-a șocat pe iubitorii de șpriț de la Rapid: ”Dacă nu mă vezi pe mine la meci cu băutura în mână, nici tu nu ai dreptul să bei”

Dan Șucu a dezvăluit la emisiunea ”Suflet de rapidist” că nu permite niciunei persoane din cadrul clubului să consume băuturi alcoolice pe stadion la întâlnirile Rapidului.
13.03.2024 | 18:37
Dan Sucu ia socat pe iubitorii de sprit de la Rapid Daca nu ma vezi pe mine la meci cu bautura in mana nici tu nu ai dreptul sa bei
Dan Șucu a dezvăluit la emisiunea ”Suflet de rapidist” că nu permite niciunei persoane să consume băuturi alcoolice pe stadion la întâlnirile Rapidului. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Giuleștenii au avut o creștere importantă și au redevenit un club de top care se află în acest sezon în lupta pentru titlu. Iar această ascensiune se leagă și de sosirea lui Dan Șucu la conducerea clubului.

Dan Șucu i-a șocat pe iubitorii de șpriț de la Rapid: ”Dacă nu mă vezi pe mine la meci cu băutura în mână, nici tu nu ai dreptul să bei”

Prezent la cea mai recentă ediție a emisiunii ”Suflet de rapidist”, acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, a ținut să explice de ce nu permite nimănui să consume băuturi alcoolice la meciurile din Giulești.

ADVERTISEMENT

”Ideea este că dacă tu conduci o activitate, o firmă ceva, trebuie să conduci pe baza exemplului personal. Vă dau un exemplu simplu. Dacă o să mă vezi pe mine la meci cu un pahar de băutură alcoolică în mână, dacă o să beau din el, atunci oricare dintre colegii mei are și el dreptul să bea.

Dar până când nu mă vede pe mine cineva cu un pahar de băutură în mână, nimeni nu are dreptul să se atingă de băutură în timpul unui joc. Lucrurile sunt foarte simple, asta e direcția, asta e decizia. Vrem să fim serioși, ne comportăm serios. Vrem să fim respectați, trebuie să ne comportăm în așa fel încât să fim respectați.

ADVERTISEMENT

Există un exemplu, toți trebuie să dăm exemplul respectiv. Nu contează dacă suntem acționari, dacă suntem antrenori, președinte sau organizator. Indiferent unde suntem în club, atâta timp cât aparținem clubului trebuie să avem un anumit comportament.

Atenție, nu plecăm de la premisa că nu-mi place și mie un șpriț sau o bere. Despre ce vorbim, doar nu sunt habotnic. Sincer, chiar îmi place foarte mult, dar fiecare lucru la locul lui”, a declarat Șucu, la ”Suflet de rapidist”.

ADVERTISEMENT

Șucu, rețetă financiară de succes la derby-ul Rapid – FCSB

Dan Șucu a mai vorbit și despre acuzele de ”omenie” din meciurile Rapidului cu Farul lui Gică Hagi. Acționarul din Giulești consideră că astfel de practici au dus fotbalul în „groapă” și a promis că nu vor exista astfel de înțelegeri cât se va afla la conducere.

Extrem de mulțumit de victoria contra liderului FCSB, patronul rapidist Da decis să le ofere o primă generoasă jucătorilor și staff-ului condus de Cristiano Bergodi. El a povestit apoi cum a trăit cel mai important meci din viața de patron al formației giuleștene, dar a tras și un semnal de alarmă în privința meciurilor următoare.

ADVERTISEMENT

Rapid a jucat derby-ul cu FCSB pe Arena Națională, ceea ce a surprins pe multă lume. Fanii ar fi vrut Giuleștiul, însă până la urmă alegerea conducerii a fost una excelentă, pentru că echipa a obținut cele trei puncte, iar rețeta financiară a fost de invidiat.

Șucu, verdict clar în privința băuturilor alcoolice pe stadion

ADVERTISEMENT