Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sorin Cârțu, deranjat că FCSB e considerată favorită în derby-ul cu Universitatea Craiova: „Mai bine nu ne prezentăm la meci. Scutim și banii de deplasare!”. Video Exclusiv

Sorin Cârţu a fost deranjat de faptul că FCSB este considerată favorită în derby-ul cu Universitatea Craiova şi consideră că meciul se va decide la detalii.
19.02.2023 | 12:58
Sorin Cartu deranjat ca FCSB e considerata favorita in derbyul cu Universitatea Craiova Mai bine nu ne prezentam la meci Scutim si banii de deplasare Video Exclusiv
Sorin Cârțu, deranjat că FCSB e considerată favorită în derby-ul cu Universitatea Craiova: „Mai bine nu ne prezentăm la meci. Scutim și banii de deplasare!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB şi Universitatea Craiova dispută derby-ul etapei din SuperLiga. Ambele formaţii au învins CFR Cluj în ultimele două etape şi sunt în lupta pentru podium. Confruntarea se dispută duminică, de la ora 20:00.

Sorin Cârțu, deranjat că FCSB e considerată favorită în derby-ul cu Universitatea Craiova: “Mai bine nu ne prezentăm la meci”

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, s-a declarat deranjat la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că în studio, Robert Niţă, Valeriu Răchită şi Florin Gardoş o consideră favorită pe FCSB:

ADVERTISEMENT

“Mai bine nu ne prezentăm la meci. Scutim și banii de deplasare. În orice caz, sunt meciuri interesante. Sunt două echipe care propun fotbal şi este greu să vii cu nişte pronosticuri, să spui anticipativ.

Este un meci greu pentru ambele formaţii. Şi noi suntem într-o revenire de formă. FCSB a arătat calitate la ultimele meciuri, o să vedem. Cine pregăteşte mai bine şi cine e mai stăpân pe momentele jocului.

ADVERTISEMENT

“Coman a început să îşi revină, sunt jucători cărora să le dai o atenţie specială”

Nu întotdeauna vechimea în antrenorat garantează ceva. Totul se rezumă la ceea ce dau jucătorii. Din punctul meu de vedere, la o astfel de partidă, nu vii doar cu planul tactic şi cu strategie ca jucător. Trebuie să vii cu un plus: orgolii, vanitate, tot ce vrei.

Joacă bine FCSB. Au făcut o partidă bună la CFR Cluj, foarte buni în prima repriză. La meciul cu Voluntari nu au tremurat, au controlat confruntarea. Coman a început să îşi revină, sunt jucători cărora să le dai o atenţie specială. Sunt fotbalişti care pot să îşi pună amprenta pe jocul echipei”, a declarat Sorin Cârţu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Dan Nistor a simţit că poate să ducă în continuare şi nu a venit cu niciun alibi”

Sorin Cârţu a vorbit despre plecările de la Universitatea Craiova din ultima zi de mercato, spunând că poziţiile pe care evoluau Dan Nistor şi Paul Papp erau acoperite, astfel că era mai uşor pentru club să se despartă:

“Dan Nistor a fost pus în piaţă şi cine îl dorea, trebuia să îndeplinească nişte condiţii. Patronul a decis o reevaluare şi s-au propus unele rezilieri de contracte. Unii au vrut, unii nu au vrut. Dan Nistor a simţit că poate să ducă în continuare şi nu a venit cu niciun alibi.

ADVERTISEMENT

Îl aşteptăm pe Baiaram să revină, pe poziţia lui poate să joace şi Işfan. Este un jucător pe care am plătit nişte bani şi vrem să îl integrăm cât mai bine în echipă. Nu suntem descoperiţi nici de plecarea lui Nistor, nici a lui Papp.

Nu am intrat în toate posturile echipei, doar unde eram acoperiţi. Găman mai are şase luni. El a jucat excelent în prima parte la noi, până la accidentarea în meciul cu Farul. De atunci, poate a venit şi puţină frică. El a fost mai temător, mai fluctuant. Nu ne deranjează că a mai rămas şase luni”, a spus Sorin Cârţu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Tags: