Sport

Universitatea Craiova a vrut să se despartă de Valerică Găman. A refuzat toate ofertele lui Mihai Rotaru și se gândește la retragerea din fotbal. Exclusiv

Universitatea Craiova a vrut să renunțe la Valerică Găman în această iarnă. Oltenii s-au lovit de refuzul fundașului, care dorește să rămână în Bănie până la finalul contractului.
16.02.2023 | 09:51
Universitatea Craiova a vrut sa se desparta de Valerica Gaman A refuzat toate ofertele lui Mihai Rotaru si se gandeste la retragerea din fotbal Exclusiv
Universitatea Craiova a vrut să se despartă de Valerică Găman. A refuzat toate ofertele lui Mihai Rotaru și se gândește la retragerea din fotbal. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Aflat pe lista neagră a Universității Craiova publicată în exclusivitate de FANATIK, Valerică Găman a ținut cu orice preț să rămână la trupa lui Eugen Neagoe. Experimentatul fundaș central a refuzat toate propunerile lui Mihai Rotaru, pentru a continua la formația din Bănie până în această vară, când expiră înțelegerea cu oltenii.

Universitatea Craiova a vrut să scape de Valerică Găman. Fundașul a refuzat toate propunerile lui Mihai Rotaru

Eugen Neagoe s-a văzut nevoit să facă schimbări radicale în lotul alb-albaștrilor, după înfrângerile cu FC Botoșani și Farul Constanța. Astfel, „Geană” a renunțat la mai mulți fotbaliști considerați importanți în sezoanele trecute sau prima parte a acestei ediții din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova s-a despărțit de Denis Rusu, Giedrius Arlauskis, Eduard Florescu, Paul Papp și Dan Nistor, iar Ivan Martic și Marian Danciu au fost împrumutați până la finalul sezonului. Aproape de o plecare de la formația din Bănie a fost și Bogdan Mitrea, însă veteranul de 35 de ani nu a fost dorit la Sepsi, formație pentru care a jucat deja în această ediție din SuperLiga.

Bogdan Mitrea nu este singurul fundaș central de care oltenii erau dispuși să se despartă în această iarnă. FANATIK a anunțat în exclusivitate că Valerică Găman se află pe lista neagră alcătuită de Eugen Neagoe, însă stoperul de 33 de ani nu a vrut să audă de rezilierea contractului, care expiră în vara anului 2023.

ADVERTISEMENT

Aflat în ultimele șase luni de contract cu Universitatea Craiova, Valerică Găman nu a vrut să plece din Bănie, oraș în care și-a dezvoltat o afacere cu imobiliare împreună cu cei doi frați ai săi. Din informațiile FANATIK, stoperul a refuzat toate propunerile de reziliere a contractului din partea lui Mihai Rotaru.

Din informațiile obținute de site-ul nostru, Valerică Găman le-a transmis apropiaților că se va retrage din fotbal după ce își va duce contractul la bun sfârșit cu Universitatea Craiova. Mihai Rotaru i-a propus chiar să renunțe încă din această iarnă și să îi ofere două salarii din cele cinci pe care trebuie să le încaseze până la finalul sezonului, dar fundașul central a refuzat și această propunere.

ADVERTISEMENT

Valerică Găman și-a asigurat veniturile după retragerea din fotbal. Afacerea pe care a dezvoltat-o împreună cu frații săi

Valerică Găman are venitul asigurat după retragerea din cariera de fotbalist, stoperul de 33 de ani având deja o afacere în Craiova. Business-ul fundașului central în care sunt implicați și cei doi frați ai săi îl ține pe fostul jucător de la FCSB, Astra Giurgiu și FC U Craiova 1948 aproape de Bănie.

FANATIK a scris în exclusivitate despre afacerea în imobiliare a fraților Găman din Craiova. Valerică și George, arbitru în SuperLigă, sunt ajutați de fratele lor mijlociu, Irinel, care se ocupă în mare parte de reședințele construite în apropierea stadionului „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

„Ecaterina Residence” este primul proiect al fraților Găman, iar un apartament de trei camere cu 91 de mp utili în blocul construit lângă arena din Bănie a ajuns la prețul de 110.000 de euro. În viitorul apropiat, aceștia iau în considerare să construiască și alte locuințe în acea zonă.

Rodion Cămătaru, verdict după plecările de la Universitatea Craiova: „Trebuiau luate niște măsuri”

Rodion Cămătaru a oferit un verdict tranșant după plecările în masă de la Universitatea Craiova. Fostul mare atacant român a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că oltenii trebuiau să ia măsuri, după rezultatele sub așteptările oficialilor din ultimele sezoane.

„Nu știu exact politica clubului, știu doar că au renunțat la câțiva jucători. Până la urmă trebuiau luate niște măsuri, pentru a revitaliza echipa din cauza rezultatelor trecute, era normal să plece niște jucători. Sunt deciziile corecte, până acum s-au schimbat doar antrenorii, jucătorii nu prea.

Trebuie să faci o curățenie și în cadrul echipei, dar să vedem dacă dau roade aceste schimbări. Trebuie ca jucătorii să se omogenizeze, lucru care se va vedea în timp. Este greu să schimbi mai mulți jucători și să faci repede o echipă. Se apropie de final sezonul regulat și va începe play-off-ul”, a declarat Rodion Cămătaru.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,65 este cota pentru „X2” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT