Sport

Sorin Cârțu nu a trecut peste eliminarea din Conference League: ”E inadmisibil ce s-a întâmplat”

Universitatea Craiova a părăsit rușinos Conference League, iar această eliminare l-a marcat pe președintele Sorin Cârțu.
06.08.2021 | 13:32
Sorin Cartu nu a trecut peste eliminarea din Conference League E inadmisibil ce sa intamplat
ADVERTISEMENT

Oltenii au remizat, scor 0-0, cu formația albaneză FK Laci și a ratat accederea în turul trei preliminar.

La finalul întâlnirii, fanii s-au dus peste jucători pentru a le cere socoteală și i-au amenințat pe aceștia că vor ave amari probleme dacă nu se implică mai mult.

ADVERTISEMENT

Eliminarea din Conference League l-a marcat pe Sorin Cârțu

Deși a trecut mai bine de o săptămână de la eliminarea din Conference League, președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, este în continuatre negru de supărare, dar le cere suporterilor să aibă răbdare cu antrenorul Laurențiu Reghecampf.

”Așteptăm să vină și rezultatele. A început să aibe și Laur timpul ăsta care este necesar pentru un antrenor, adică să aibe un ciclu săptămânal complet, în care să își expună filosofia, jucătorii să învețe.

ADVERTISEMENT

E greu pentru ambele părți, și pentru jucători că au un antrenor nou, și pentru antrenor că are jucători cu care trebuie să lucreze să își implementeze ceea ce știe despre fotbal. Primul meci, ăsta cu Voluntari, sperăm să tranșăm cele trei puncte, victoria, și să începem să recuperăm”, a declarat Cârțu la Pro X.

Președintele îi apără pe jucători

”E inadmisibil ce s-a întâmplat cu noi acum, în cupele europene. Nu vorbesc de celelalte echipe, vorbesc de ai noștri. E o mare supărare în continuare în sufletele noastre și dezamăgire. Și suporterii sunt supărați, și patronul, dar stăm și ne gândim că tot ei, în două luni, ne-au luat două trofee.

ADVERTISEMENT

Poți să faci comentarii, că nu au fost luate după un joc spectaculos, dar sunt două trofee. Stăteam și mă gândeam ce s-ar fi întâmplat dacă Sepsi nu rata la penalty și se califica, la fel ca și FCSB. Jucătorii ăștia ne-au făcut niște rezultate, ăștia care acum nu s-au calificat cu Laci și care au pierdut cu Botoșaniul.

Nemeritat pierdut, pentru că în niciun caz nu a arătat meciul de victorie a Botoșaniului. S-a întâmplat și anul trecut și când se întâmplă de două ori nu poți să o dai într-o întâmplare, dar vedem acum, și cu antrenorul nou, alte idei, altă disciplină”, a încheiat președintele oltenilor.

ADVERTISEMENT

Reghe și-a definitivat staff-ul tehnic

Universitatea Craiova încearcă să-și revină din forma mai puțin bună pe care a arătat-o în ultima vreme, dar Laurențiu Reghecampf nu va avea o misiune ușoară. Oltenii sunt debusolați, iar tehnicianul trebuie să-și implementeze ideile de joc într-un timp cât mai scurt.

După primele trei etape din acest sezon al Ligii 1, Știința a obținut doar trei puncte, contabilizând o victorie (1-0 cu FC Argeș) și două înfrângeri (1-4 cu FCSB și 1-2 cu FC Botoșani).

Laurențiu Reghecampf își definitivează staff-ul la Universitatea Craiova. După ce i-a adus alături de el pe Cristi Ţermure, Viorel Dinu, dar şi pe preparatorul fizic, Bogdan Merişanu, „Reghe” a luat decizia și ca antrenorul cu portarii Florin Tene să vină în Bănie.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Voluntari: 1,70 este cota pentru “ambele marchează sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT