Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sorin Cârțu știe de ce Șumudică are ușa închisă la Craiova: „S-au răcit relațiile!”. Ce spune de varianta Dan Petrescu

Sorin Cârțu, analiza posibililor antrenor ai Universității Craiova. De ce Șumudică are interzis în Bănie și cum ar vedea o relație Dan Petrescu - Mihai Rotaru
12.04.2024 | 23:59
Sorin Cartu stie de ce Sumudica are usa inchisa la Craiova Sau racit relatiile Ce spune de varianta Dan Petrescu
Neamtu Ionut Sorin Cârțu știe de ce Șumudică are ușa închisă la Craiova: „S-au răcit relațiile!”. Ce spune de varianta Dan Petrescu. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a făcut analiza posibililor antrenor ai Universității Craiova. După plecarea lui Ivailo Petev, oltenii au arătat execrabil în meciul cu Farul, pierdut pe propriul teren, scor 1-2.

Sorin Cârțu știe de ce nu va veni Marius Șumudică la Universitatea Craiova

Sorin Cârțu, care a declarat că l-a propus lui Mihai Rotaru pe Cristi Chivu, a vorbit despre numele care se vehiculează pentru banca tehnică a Universității Craiova. Mirel Rădoi e în pole position să revină în Bănie.

ADVERTISEMENT

„Și Rădoi poate să vină, care e problema? Ce a fost, a fost atunci. Pe rezultate și pe nebunia lui. Rădoi trebuie să găsească în primul rând un echilibru.

Pentru că nu poți să faci o calificare ca cea cu Zorya Lugansk, de mare calitate, de ne-a lăsat pe toți cu gura căscată și a primit elogii maxime, și pe urmă să nu îi iei fața lui Minaur Baia Mare în Cupa României.

ADVERTISEMENT

Nu se poate așa ceva. ne-a condus Farul cu 3-1 și i-am bătut 4-3. Apoi te duci la Beer Sheva, când se juca pe multe milioane de euro, dai gol în minutul 104 și iei gol în minutul 105. Trebuie să ai un echilibru. Nu mergi doar așa la extreme”, a declarat Sorin Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA, pe Prima Sport 1.

Cum ar decurge relația Mihai Rotaru – Dan Petrescu

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Mihai Rotaru se gândește inclusiv la varianta Dan Petrescu. Cârțu crede că poate exista o coesiune între patron și „Bursuc”.

ADVERTISEMENT

„Dan Petrescu e tot timpul o soluție bună. Dacă vrea să vină, de ce nu? Eu cred că dacă îl aduce (n.r. – Mihai Rotaru) se înțeleg ei. Ar primi mână liberă, absolut. Să vină, să schimbe… Ar schimba și din mentalitatea asta”, a adăugat fostul președinte al oltenilor.

Pe lista posibililor înlocuitori ai lui Ivailo Petev se află și Costel Gâlcă. Sorin Cârțu e convins însă că o soluție n-ar putea să fie reprezentată de Marius Șumudică, despre care se știa că e un apropiat al patronului Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

„S-au răcit relațiile. Eu așa știu, dar nu vreau să vorbesc mai mult”, a conchis Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT
3,15 este cota BETANO pentru „X solist” la Sepsi - Universitatea Craiova