Sport

Spectatori de lux la România – Elveția! Tribunele, umplute de la politicieni până la legende

Confruntarea dintre România și Elveția a avut spectatori de lux de la politicieni până la legende din Generația de Aur.
21.11.2023 | 22:58
Spectatori de lux la România - Elveția
ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă toate personalitățile surprinse pe Arena Națională la duelul dintre România și Elveția, ultima confruntare din grupa de calificări pentru Campionatul European din Germania.

Spectatori de lux la România – Elveția

Partida dintre România și Elveția a atras spectatori de lux pe Arena Națională, veniți să îi susțină pe „tricolori”, care sunt deja calificați la EURO 2024 după victoria cu Israel, scor 2-1, din runda precedentă.

ADVERTISEMENT

Printre cele mai importante nume prezente pe Arena Națională la duelul cu Elveția se numără: Miodrag Belodedici, Andrei Vochin, Răzvan Burleanu, Mihai Stoichiță, Vasile Dîncu, Anghel Iorăndescu, Florin Răducioiu, Rică Răducanu, Ilie Năstase, Ionuț Lupescu, Gică Hagi, Mircea Lucescu și Ionel Dănciulescu.

Mircea Lucescu a oferit chiar o reacție în exclusivitate pentru FANATIK, vorbind despre lipsa atacanților: E greu, dar nu imposibil să se nască o echipă precum cea din ’94.

ADVERTISEMENT

E greu pentru că nu avem vârfuri ca atunci. Cei care speră și vorbesc de așa ceva nu au văzut probabil acea echipa. Era plină de talente și valori”.

„Mă bucur că mi-am respectat promisiunea!”

Edi Iordănescu a vorbit după calificarea României la Campionatul European din Germania, explicând că nu a fost un drum ușor parcurs de „tricolori”: „Suntem fericiţi şi suntem mândri că vom fi la Euro.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că am putut să îmi respect promisiunea că vom fi la Euro, mai ales că au fost şi momente grele. Chiar dacă este mult entuziasm acum, cu echilibru vă spun că acest grup poate să facă o figură frumoasă la turneul final”.

Aş vrea să îi mulţumesc oamenilor care au fost alături de mine din prima clipă. Preşedintele Răzvan Burleanu a fost alături de mine din prima clipă şi în momentele de cotitură.

ADVERTISEMENT

Sunt un om credincios şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că a fost alături de noi. Calificarea s-a obţinut în seara asta matematic, dar au fost eforturi, decizii care nu au fost confortabil de luat, cu unele nu sunt nici eu împăcat”, a mai spus Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT