Sport

Speranţe spulberate! Omul de afaceri libanez care a cumpărat baza de la Săftica nu are de gând să investească la Dinamo: “Nu am avut nicio discuţie!”. Exclusiv

Diya William Shoucair a cumpărat baza de la Săftica de la Ionuţ Negoiţă. Din informaţiile FANATIK, libanezul nu are de gând să investească la Dinamo.
13.09.2022 | 13:13
Sperante spulberate Omul de afaceri libanez care a cumparat baza de la Saftica nu are de gand sa investeasca la Dinamo Nu am avut nicio discutie Exclusiv
Omul de afaceri libanez care a cumpărat baza de la Săftica nu are de gând să investească la Dinamo: "Nu am avut nicio discuţie!". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo este în căutarea unui investitor. Rând pe rând s-au vehiculat diverse nume, companii mari s-au arătat interesate să preia clubul, însă niciuna dintre discuţii nu a avut finalitate şi clubul supravieţuieşte în continuare din banii DDB şi de la sponsori.

Speranţe spulberate! Omul de afaceri libanez care a cumpărat baza de la Săftica nu are de gând să investească la Dinamo

Printre numele vehiculate pentru a investi la Dinamo a fost şi Diya William Shoucair. Discuţiile au fost alimentate şi de faptul că omul de afaceri libanez a ajuns la un acord de cumpărare a părţii din baza de la Săftica deţinute de Ionuţ Negoiţă, fostul patron al “câinilor”.

ADVERTISEMENT

Fostul patron deţine 1,5 hectare dintre cele 4 ale bazei de pregătire de la Săftica, partea din faţă. Celelalte 2,5 hectare aparţin SC Dinamo 1948, locul în care se antrenează jucătorii lui Ovidiu Burcă.

Din informaţiile FANATIK, deşi omul de afaceri libanez este pe cale să investească o sumă importantă pentru cumpărarea celor 1,5 hectare din baza de la Săftica, Shoucair nu are de gând să devină investitor la Dinamo, planurile sale nefiind legate de echipa de fotbal.

ADVERTISEMENT

“Nu am avut negocieri cu domnul Shoucair, nu am avut nicio discuţie”

Surse din cadrul clubului au precizat pentru FANATIK că tranzacţia dintre Negoiţă şi Shoucair nu are nicio legătură cu clubul, iar până acum omul de afaceri libanez nu şi-a exprimat dorinţa de a investi la echipă.

FANATIK l-a contactat şi pe administratorul special de la Dinamo, Vlad Iacob, care a declarat: “Am văzut ce a apărut prin presă, deocamdată nu ştiu dacă s-a făcut sau nu tranzacţia. Nu am avut negocieri cu domnul Shoucair, nu am avut nicio discuţie. Mai mult nu pot să comentez”, a spus Iacob pentru publicaţia noastră.

ADVERTISEMENT

Dinamo, într-o situaţie dificilă în Liga 2! Pe locul 15 şi fără stadion

Dinamo este într-o situaţie delicată din punct de vedere financiar. Echipa a rămas şi fără banii din drepturile tv după retrogradarea în Liga 2 Casa Pariurilor, singura susţinere financiară fiind prin programul DDB şi de la sponsori.

Nici din punct de vedere sportiv lucrurile nu stau bine. Dinamo are patru înfrângeri şi două victorii în cele şase etape disputate până acum, fiind abia pe locul 15 în clasamentul din liga secundă.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Ovidiu Burcă se confruntă cu dificultăţi în toate sectoarele. Dinamo este în căutarea unui stadion unde să joace meciurile de pe teren propriu. Oficialii clubului aşteaptă un semn de la Ministerul Sportului pentru a juca pe “Arcul de Triumf”. Până acum au primit doar promisiuni.

  • 1,5 hectare din baza de la Săftica erau deţinute de Ionuţ Negoiţă
  • 15 este locul ocupat de Dinamo în Liga 2 Casa Pariurilor
ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Wizz Air pregăteşte zboruri către o destinaţie populară din Asia. Biletele de avion...
Wizz Air pregăteşte zboruri către o destinaţie populară din Asia. Biletele de avion ar putea costa sub 100 de euro
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase...
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase multimilionarul celebru care l-a jignit incalificabil!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
Data la care vine adeverința de recalculare a pensiei! Milioane de seniori vor...
Data la care vine adeverința de recalculare a pensiei! Milioane de seniori vor beneficia de majorări, dar nu toți
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după...
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după golul de la Euro.
Nicolae Guță, tarif demn de ”rege al manelelor”. Cât cere solistul pentru un...
Nicolae Guță, tarif demn de ”rege al manelelor”. Cât cere solistul pentru un eveniment privat
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Orașul din România distrus complet de Ceaușescu. Zeci de mii de locuințe au...
Orașul din România distrus complet de Ceaușescu. Zeci de mii de locuințe au fost demolate