Sport

Stadionul unde se va juca Germania – România, centru de vaccin înaintea meciului! Câte persoane s-au imunizat

Valul 4 de coronavirus face ravagii, iar nemții au pus la dispoziția populației mai multe centre de vaccinare, unul dintre acestea fiind la stadionul unde se va juca meciul Germania - România.
05.10.2021 | 09:55
Stadionul unde se va juca Germania  Romania centru de vaccin inaintea meciului Cate persoane sau imunizat
Valul 4 de coronavirus face ravagii, iar nemții au pus la dispoziția populației mai multe centre de vaccinare, unul dintre acestea fiind la stadionul unde se va juca meciul Germania - România. Sursă foto: tag24.de
ADVERTISEMENT

”Tricolorii” se pregătesc la Mogoșoaia de marele meci de vineri seară, 8 octombrie, din preliminariile CM 2022.

Mirel Rădoi a convocat 26 de jucători pentru partidele din această lună, decisive pentru naționala noastră în vederea ocupării locului 2 în grupă.

ADVERTISEMENT

Centru de vaccinare la stadionul unde se va juca Germania – România

Întâlnirea Germania – România se va desfășura Volksparkstadion din Hamburg, care are o capacitate de 57.030 de locuri, însă interesant este faptul că la sfârșitul săptămânii stadionul a fost folosit ca centru de vaccinare împotriva Covid-19.

Conform site-ului hsv.de, autoritățile locale au decis ca vineri, 1 octombrie, arena formației Hamburger SV să devină centru de vaccinare gratuit și asta pentru că echipa locală, care a ajuns 2.Bundesliga avea meci în deplasare.

ADVERTISEMENT

Așteptându-și în liniște rândul, cu măști la gură, iar unii îmbrăcați cu tricourile lui HSV, nu mai puțin de 546 de persoane s-au vaccinat în ziua de vineri, cu mai mult de 100 de oameni mai mult decât la precedenta acțiune de acets fel din luna septembrie.

Campanie de vaccinare în ziua meciului

Majoritatea celor care au fost prezenți la Volksparkstadion la sfârșitul săptămânii au primit cea de-a doua doză de vaccin. Însă, au fost și persoane care au primit abia prima doză ori au ales vaccinul unic de la Johnson & Johnson.

ADVERTISEMENT

Toți cei care au primit a doua doză ori s-au vaccinat cu Johnson & Johnson vor avea acces pe stadion la partida pe care Hamburger SV o va juca pe teren propriu cu Fortuna Dusseldorf, formație unde este legitimat Dragoș Nedelcu, în 16 octombrie.

Cei care au ratat această campanie vor putea să se vaccineze chiar și în ziua meciului cu România. Federația Germană de Fotbal va pune la dispoziția doritorilor un autobuz de vaccinare chiar în fața stadionului din Hamburg.

ADVERTISEMENT

”Tricolorii” șanse minime cu Germania

Echipa națională a României se va deplasa la Hamburg pentru meciul cu Germania din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, pe data de 8 octombrie, de la ora 21:45, iar șansele la victorie a naționalei lui Mirel Rădoi par infime.

Fostul mare fotbalist al Stelei, Marcel Răducanu, a analizat pe larg echipa Germaniei, a vorbit despre cei mai importanți jucători ai României și a spus lucrurilor pe nume în privința selecționerului Mirel Rădoi. Toate acestea și multe altele, într-un interviu de excepție marca FANATIK.

Adrian Mutu a recunoscut că nu crede în minuni pentru meciul din deplasare al României cu Germania, spunând că este greu pentru „tricolori” să obțină o victorie. ”Briliantul” este de părere că România trebuie să se lupte pentru locul doi și să își măsoare forțele cu adversari de calibrul ei, Germania fiind la cu totul alt nivel.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,49 este cota pentru „nu marchează ambele” la meciul Germania – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT