Sport

Starul lui Newcastle, arestat în miezul nopții după ce a marcat în Cupa Ligii Angliei. Ce acuzație i se aduce

Newcastle face un sezon excelent, dar un star al echipei are probleme cu legea și a fost arestat la 24 de ore după ce a marcat în Cupa Ligii Angliei.
12.01.2023 | 20:20
Starul lui Newcastle arestat in miezul noptii dupa ce a marcat in Cupa Ligii Angliei Ce acuzatie i se aduce
Newcastle face un sezon excelent, dar un star al echipei are probleme cu legea și a fost arestat la 24 de ore după ce a marcat în Cupa Ligii Angliei. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

”Coțofenele” au acces fără prea mari probleme în semifinalele Cupei Ligii, după ce au învins pe teren propriu, scor 2-0, pe Leicester City.

Un star de la Newcastle, arestat pentru conducere în stare de ebrietate

La o zi distanță după ce a fost starul lui Newcastle în sfertul cu Leicester, brazilianul Joelinton a fost arestat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și va trebui să compară în fața instanței.

ADVERTISEMENT

Conform Daily Mail, atacantul a fost reținut de poliție în noapte de miercuri spre joi, la ora 01:20, și a fost acuzat pentru că a condus după ce a consumat alcool peste limita admisă de legea din Marea Britanie.

Joelinton, în vârstă de 26 de ani, va apărea în fața instanței pe 26 ianuarie, la două zile după ce Newcastle va juca în prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii Angliei, pe terenul lui Southampton.

ADVERTISEMENT

Managerul ”coțofenelor”, Eddie Howe, a fost informat despre incident, iar cazul este tratat și în cadrul clubului. Deși se află într-o formă foarte bună, brazilianul ar putea să fie scos din primul ”11” după această ieșire în decor.

Joelinton are un salariu de 80.000 de lire sterline pe săptămână

Joelinton a fost cel mai bun jucător de pe teren la partida cu Leicester City din sferturile de finală ale Cupei Angliei, câștigat de Newcastle cu 2-0, el înscriind un gol și oferind pasa decisivă la reușita fundașului Dan Burn.

ADVERTISEMENT

Brazilianul este una dintre poveștile de succes ale domniei lui Eddie Howe pe St. James’ Park. Deși inițial s-a vorbit despre o plecare a sa pentru că nu reușea să se integreze, Joelinton a fost mutat din postura de atacant central pe cea de aripă stânga și randamentul său a fost uimitor.

Fotbalistul pentru care Newcastle i-a plătit lui Hoffenheim suma de 40 de milioane de lire sterline în 2019 și care are un salariu săptămânal de 80.000 de lire sterline a ajuns la trei goluri marcate în acest sezon și a devenit unul dintre favoriții fanilor.

ADVERTISEMENT

În această iarnă s-a vehiculat varianta ca portughezul Cristiano Ronaldo să ajungă la Newcastle sub formă de împrumut în vară dacă formația se va califica în Champions League, însă Eddie Howe a negat acest lucru.

ADVERTISEMENT
Tags: