Fotbal intern

STEAUA. Campioana riscă sancţiune fără precedent

STEAUA. Update 19:45 / Comisia de Disciplină a amînat astăzi luarea unei decizii. Astfel, Helmuth Duckadam va afla pe 10 decembrie dacă va fi pedepsit....
03.12.2014 | 11:26
STEAUA Campioana risca sanctiune fara precedent
ADVERTISEMENT

STEAUA. Update 19:45 / Comisia de Disciplină a amînat astăzi luarea unei decizii. Astfel, Helmuth Duckadam va afla pe 10 decembrie dacă va fi pedepsit.

STEAUA. Helmuth Duckadam va fi judecat miercuri la Comisia de Disciplină a FRF după ce CCA l-a reclamat ca urmare a declaraţiilor pe care fostul mare portar le-a făcut la adresa lui Istavan Kovacs după partida ASA Tg. Mureş – Steaua, scor 1-0. Chiar dacă fostul portar susţine că nu are vreo legătură cu Steaua, oficialii Comisiei Centrale de Arbitri au ataşat o dovadă uluitoare la dosar în susţinerea sesizării lor, că Duckadam este oficial al Stelei!

ADVERTISEMENT

ULTIMĂ ORĂ!!! COŞMARUL STELEI ARBITREAZĂ CAMPIOANA ÎN DERBYUL CUPEI DIN BĂNIE CU CS UNIVERSITATEA CRAIOVA!!!

STEAUA. “Pot să-l fac şi nesimţit fără probleme. A decimat o echipă. Situaţie mai clară decît lovitura lui Mureşan nu există pe faţa pămîntului. Se vede că n-a jucat fotbal ca să-şi dea seama că îşi bate joc de munca unor fotbalişti”, a fost declaraţia acidă a lui Helmuth Duckadam la adresa lui Istvan Kovacs după partida pe care Steaua a pierdut-o la Tîrgu Mureş. Şefii CCA au considerat inadmisibile aceste cuvinte şi l-au reclamat pe stelist la Comisia de Disciplină a FRF, solicitînd sancţionarea sa susţinînd faptul că este oficial al echipei din Ghencea. Astfel, dacă Helmuth Duckadam va fi amendat, contravaloarea sumei va trebui plătită şi de club în solidar, conform regulamentelor FRF.

GIGI BECALI A GĂSIT ÎNLOCUITORUL PENTRU SĂNMĂRTEAN! E UN JUCĂTOR STRĂIN, NUMĂR 10 VERITABIL

Narcis apare încă în organigramă la Steaua, deşi a schimbat patru echipe!

STEAUA. În apărarea sa, Helmuth Duckadam a susţinut că nu are nicio funcţie oficială la Steaua, prin urmare declaraţiile trebuie luate în considerare doar din punctul său de vedere, nu în asociere cu campioana României. “Cum să mă judecaţi dumneavoastră, dacă eu nu sînt oficial al Stelei”, a susţinut Duckadam în faţa Comisiei de Disciplină.

ADVERTISEMENT

BOMBĂĂĂĂĂĂ!!! GIGI BECALI, ELIBERAT!!!! PETRECERE REVELIONUL ACASĂ!!!!! 

În contrapartidă, oficialii CCA s-au folosit de o gafă impardonabilă a angajaţilor din Ghencea. Astfel, pe site-ul oficial al roş-albaştrilor, Helmuth Duckadam apare în organigramă ca preşedinte. Problema este însă că în aceeaşi organigramă apar şi alte persoane care nu mai au de ani buni vreo legătură cu Steaua. Este vorba, în primul rînd, despre Narcis Răducan, cel care a plecat din Ghencea în 2012, imediat după ce Laurenţiu Reghecampf a venit la echipă. Iar pentru Vassaras a fost de ajuns pentru a face un print screen de pe siteul Stelei, pe care l-a depus la dosar în susţinerea sesizării.

RAUL RUSESCU A REVENIT PE TEREN, DAR SE EXPUNE UNUI RISC URIAŞ!!! VEZI AVERTISMENTUL DUR AL MEDICILOR!!!

10836348_10205689591147973_2078487733_n

STEAUA. Este evident însă că respectiva organigramă de pe siteul Stelei este una veche, datînd din 2011. Între timp, spre exemplu, Narcis Răducan, fost manager sportiv al roş-albaştrilor, a schimbat nu mai puţin de patru echipe! Oţelul Galaţi, Viitorul, Concordia Chiajna şi Astra Giurgiu sînt acestea. Şi în cazul lui Răzvan Rotaru, cel care încă apare ofiţer de presă pe site-ul oficial, datele problemei s-au schimbat de mult. Acesta s-a apucat între timp de antrenorat şi a lucrat alături de Mihai Stoichiţă ca secund la mai multe echipe pe care acesta din urmă le-a pregătit în ultimii ani în lumea arabă!

ADVERTISEMENT

ANUNŢUL DIMINEŢII!!! CE SE ÎNTÎMPLĂ CU CLAUDIU RĂDUCANU, AFLAT ÎN AREST ÎN MEXIC!!! 

STEAUA. În condiţiile în care Helmuth Duckadam va fi sancţionat disciplinar, azi, de Comisia de Disciplină a FRF, ar fi un caz fără precedent în fotbalul românesc, ca un club din România să fie sancţionat pentru declaraţii ale unei persoane care nu are o funcţie oficială în cadrul clubului!

1 an de suspendare şi amendă de 2 miliarde de lei vechi este sancţiunea maximă pe care o pot primi Duckadam, respectiv Steaua, conform Regulamentului Disciplinar al FRF în urma sesizării CCA

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

Tags: