Life

Ștefan Bănică Jr. a atras privirile fanilor, prin Capitală. Cum a apărut artistul

Ștefan Bănică Jr, surprins într-o ipostază inedită în Capitală. Artistul în vârstă de 55 de ani i-a uimit pe fanii care l-au văzut.
04.07.2023 | 08:20
Stefan Banica Jr a atras privirile fanilor prin Capitala Cum a aparut artistul
Cum a fost observat artistul prin București, de curând. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr. a atras privirile fanilor, de curând, prin Capitală. Artistul a fost surprins într-o ipostază diferită față de aparițiile pe care le are pe micile ecrane. Dacă în lumina reflectoarelor este îmbrăcat tot timpul la costum și cravată, de această lucrurile stau altfel.

Cum a fost surprins Ștefan Bănică Jr. în Capitală. Ce ținută a îmbrăcat solistul

Ștefan Bănică Jr. a fost fotografiat în aceste zile, mai exact, într-o după amiază, în timp ce se îndrepta către un restaurant din nordul Bucureștiului. Nu de unul singur, dar nici alături de soția sa, Lavinia, ci împreună cu un amic.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul cântăreț a optat pentru o ținută ce se poate considera îndrăzneață pentru vârsta sa de 55 de ani, dar care îi venea foarte bine. Mai exact, solistul s-a îmbrăcat într-o pereche de pantaloni scurți, un maiou și o șapcă. La acestea a asortat o pereche de adidași, scrie cancan.ro

O ținută, iată, lejeră, purtată de Ștefan Bănică Jr. Astfel, și-a scos în evidență și silueta, dând de înțeles că face mult sport pentru a arăta în formă. De altfel, jurnaliștii de la publicația menționată au surprins și faptul că interpretul era epilat pe picioare și bronzat, alte detalii ce reprezintă atenția pe care o acordă aspectului fizic.

ADVERTISEMENT

Restaurantul pe care l-a ales Ștefan Bănică Jr. pentru a discuta cu prietenul său a fost unul portughez, cu pește și fructe de mare. Preparatele au fost aduse pe rând la masă, în timp ce artistul părea foarte interesat de discuție. La final, după ce au terminat de mâncat, Ștefan Bănică Jr. a plătit nota.

După achitarea notei, solistul și persoana care l-a însoțit s-au îndreptat către parcare. Aici, Ștefan Bănică Jr. s-a urcat în mașina prietenului, dar nu la volan, ci ca pasager. Un alt detaliu important care a mai fost fotografiat la celebrul cântăreț este un șirag lung, de mătănii, fapt care îi denotă încă o dată credința în Dumnezeu. Pe rețelele de socializare, el își exprimă adesea iubirea față de Cel de Sus.

ADVERTISEMENT

Șefan Bănică Jr, tatăl a trei copii la cei 55 de ani

Până la vârsta de 55 de ani, Ștefan Bănică Jr. și-a croit un drum frumos în muzică, actorie, dar și în viața personală, chiar dacă aceasta din urmă a mai fost presărată cu scântei. Cântărețul, până să fie cu actuala soție, Lavinia Pîrva, a mai avut trei mariaje, dar care s-au terminat cu divorț.

Din toate cele patru căsnicii ale sale, Ștefan Bănică Jr are trei copii. Radu Ștefan Bănică, rezultat din căsătoria cu Camelia Constantinescu, Violeta, rezultată din căsătoria cu Andreea Marin și Alexandru, venit pe lume în actuala relație a solistului, cea cu Lavinia Pîrva.

ADVERTISEMENT

”Ștefan e mai înalt, mai frumos, cum să spun… e o variantă îmbunătățită și mă bucură lucrul ăsta. Toți copiii mei au luat și de la mamele lor, toate trei sunt femei frumoase, dar ăsta mic care acum are 4 ani, este atât de… Mama îmi spunea că are senzația că trăiește pentru a doua oară. E atât de aproape de ceea ce eram eu când eram de vârsta lui. Semănăm extrem de tare”, a detaliat Ștefan Bănică Jr. în podcastul Lianei Stanciu.

ADVERTISEMENT