Fotbal international

Ștefan Iovan și-a ales favoritele la câștigarea CM 2022, în ziua în care a devenit cetățean de onoare al Domneștiului: ”Au jucători valoroși în toate compartimentele”

În ziua în care se joacă ultimele meciuri din optimile de finală de la CM 2022, Ștefan Iovan crede că marele trofeu va fi câștigat de Brazilia sau de Franța.
06.12.2022 | 17:48
Stefan Iovan sia ales favoritele la castigarea CM 2022 in ziua in care a devenit cetatean de onoare al Domnestiului Au jucatori valorosi in toate compartimentele
În ziua în care se joacă ultimele meciuri din optimile de finală de la CM 2022, Ștefan Iovan crede că marele trofeu va fi câștigat de Brazilia sau de Franța. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Sud-americanii au făcut spectacol în optimi în fața Coreei de Sud, scor 4-1, în timp ce campioana mondială en-titre a trecut lejer de Polonia, scor 3-1.

Brazilia și Franța, favoritele lui Ștefan Iovan la CM 2022

Ștefan Iovan s-a arătat încântat de jocul prestat până acum de Brazilia și Franța la CM 2022 și consideră că sunt principalele favorite la câștigarea trofeului, mai ales că au și cele mai echilibrate loturi.

ADVERTISEMENT

”Favoritele mele sunt Franța și Brazilia. Nu pentru că au avut un parcurs extraordinar, dar sunt cele mai îndreptățite echipe să câștige. Au jucători valoroși în toate compartimentele.

Franța suferă puțin în atac, dar au jucători de clasă, Mbappe, Giroud, care doboară record după record. Sunt țări foarte puternice, care produc jucători, fotbal și spectacol. De asta țin cu ele”, a declarat Iovan, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Fostul fundaș, emoționat la ceremonie

Fostul mare fundaș, căpitanul Stelei în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986 câștigată la loviturile de departajare în fața Barcelonei, a primit titlul de cetățean de onoare al localității Domnești, din județul Ilfov, acolo unde are o casă.

”Nu prea sunt obișnuit cu așa ceva. A fost mai emoționant decât meciurile pe care le-am jucat. S-a întâmplat ceva plăcut aici, în Domnești, am și prieteni aici, sunt oameni de calitate. Sunt încântat, onorat de acest titlu”, a spus Iovan.

ADVERTISEMENT

Iovan vrea CSA Steaua în SuperLiga

În final, Iovan a venit cu o veste proastă pentru fanii CSA Steaua, anunțând că în acest sezon este practic imposibil ca echipa să primească drept de promovare în SuperLiga, dar speră că acest lucru se va întâmpla în stagiunea viitoare.

”Sperăm din toată inima ca Steaua să promoveze, ar fi extraordinar să primim acceptul să promovăm. Echipa este pe primul loc. Nu știu dacă jocul este pe măsură, dar este acolo și ar fi păcat să terminăm pe primul loc, dar să nu avem drept de promovare.

ADVERTISEMENT

Regulile nu se schimbă din mers și cred că anul ăsta nu vom promova, dar sezonul viitor, la ce zvonuri aud, s-ar putea să promovăm. Trebuie de pe acum să ne facem socotelile, să întărim echipa.

În momentul de față, nu merg lucrurile așa cum trebuie. După promovare, trebuie să ne batem la cupele europene. Steaua așa este obișnuită!”, a conchis Ștefan Iovan.

ADVERTISEMENT