Sport

Steliano Filip, la un pas de bătaie cu un fan după Dinamo – Sepsi 0-0 “Ne întâlnim unde vrei tu”

Steliano Filip a fost la un pas de bătaie cu un fan dinamovist. Incidentul s-a petrecut imediat după meciul cu Sepsi, contând pentru etapa a doua a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1.
20.03.2022 | 19:08
Steliano Filip la un pas de bataie cu un fan dupa Dinamo  Sepsi 00 Ne intalnim unde vrei tu
Steliano Filip a fost la un pas de bătaie cu un suporter dinamovist. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chiar dacă Dinamo a obținut primul punct sub comanda lui Dusan Uhrin, scor 0-0, cu Sepsi, nervii au fost întinși la maxim în Ștefan cel Mare. Totul a pornit de la un jucător important al „câinilor”.

Steliano Filip, la un pas de bătaie cu un fan dinamovist

La scurt timp după fluierul final al meciului, un suporter furios a mers în zona vestiarelor pentru a-i cere socoteală lui Steliano Filip. Doar forțele de ordine au făcut ca schimbul de replici – multe dintre ele greu de reprodus – să nu se transforme într-o bătaie în toată regula.

ADVERTISEMENT

Ne întâlnim unde vrei tu!”, i-a transmis fundașul alb-roșilor, în momentul în care individul respectiv l-a amenințat cu bătaia. Cei doi au lăsat impresia că se cunosc.

Steliano Filip, reacție fermă după Dinamo – Sepsi 0-0: „Joc unde îmi cere antrenorul”

La flash-interviu, Steliano Filip s-a declarat mulțumit de faptul că echipa sa nu a primit gol, a comentat, pe un ton calm, faza din minutul 5 al meciului – când a cerut penalty și s-a ales cu „galben” pentru simulare – , dar nu a ezitat să le bată obrazul celor care i-au reproșat că refuză să evolueze pe un post cu care nu este obișnuit.

ADVERTISEMENT

Important e că nu am primit gol. Sper să reușim de acum înainte să marcăm și să adunăm puncte, pentru că avem mare nevoie. Nu vreau să comentez arbitrajul. Dacă nu a dat, înseamnă că nu a fost. E normal să am un dialog cu arbitrul. Fiind minutul 5, i-am spus să fie atent, pentru că eu o să fiu cât pot, o să intru la limita jocului.

Suferim, pentru că avem foarte mulți accidentați, răciți… Este greu. Din păcate, cred că n-am reușit niciodată să alcătuim un prim 11 și să jucăm două, trei meciuri la fel, dar sper ca această pauză să fie de bun augur, să ne revenim și să începem să câștigăm.

ADVERTISEMENT

Joc mijlocaș stânga, am jucat și mijlocaș central, în ciuda a ceea ce au spus alții, că nu vreau să joc decât fundaș stânga. Joc unde îmi cere antrenorul. Dacă mister a avut nevoie să joc mijlocaș stânga, acolo am jucat. Mă bucur că sunt sănătos și sper să salvăm Dinamo, iar din vară vedem ce va fi”, a declarat Filip, la Digi Sport.

Mesaj pentru suporterii dinamoviști: „Ei au salvat această echipă”

Chiar dacă nu are o relație tocmai bună cu suporterii, fundașul de 27 de ani a ținut să-i felicite pentru eforturile financiare din toată această perioadă. Potrivit spuselor sale, Dinamo ar fi avut, în caz contrar, aceleași probleme cu care se confruntă Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș, echipe aflate în colaps din cauza datoriilor.

ADVERTISEMENT

Știu ce lot avem. Într-adevăr, lipsa rezultatelor a făcut să avem această presiune, dar problemele pe care le au celelalte echipe le-am avut și noi, chiar mai rău.

Știu ce vorbesc. Vreau să felicit încă o dată suporterii, pentru că ei au salvat această echipă. Îmi doresc să evităm și barajul”, a subliniat Steliano Filip.

ADVERTISEMENT