Sport

Steliano Filip iese la atac împotriva lui Mircea Rednic: „A avut rezultate și nu știu eu?”. Foto

Steliano Filip a ieșit la atac împotriva lui Mircea Rednic și a avut un schimb de replici cu fanii pe rețelele de socializare, spunând că echipa nu a avut rezultate sub conducerea „puriului”.
21.12.2021 | 20:24
Steliano Filip iese la atac impotriva lui Mircea Rednic A avut rezultate si nu stiu eu Foto
Steliano Filip iese la atac împotriva lui Mircea Rednic. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Steliano Filip și Cosmin Matei au fost excluși din lotul lui Dinamo după înfrângerea cu Academica Clinceni, scor 0-1.

Tot site-ul nostru a dezvăluit în exclusivitate plecarea șocantă a lui Mircea Rednic de la Dinamo chiar după ultima etapă jucată înainte de pauza de iarnă.

ADVERTISEMENT

Steliano Filip iese la atac împotriva lui Mircea Rednic

Steliano Filip și Cosmin Matei au fost excluși recent din lot de către Mircea Rednic, iar fundașul lateral al „câinilor” a avut un dialog cu un suporter, căruia i-a dat o replică sugestivă despre relația cu fostul antrenor.

Un fan i-a scris ironic lui Steliano Filip pe rețelele de socializare, întrebându-l dacă este fericit de plecarea lui Mircea Rednic de la cârma echipei.

ADVERTISEMENT

„A avut rezultate și nu știu eu?”, a fost replica lui Steliano Filip, care i-a enervat teribil pe fani, care îl suspectează pe el și pe Cosmin Matei de complot la îndepărtarea antrenorului.

Mesajul lui Steliano Filip. Sursă foto: Instagram.com
Mesajul lui Steliano Filip. Sursă foto: Instagram.com

„Cât tupeu la țăranul ăsta!”

Evident, reacția fanilor lui Dinamo a fost dură după mesajul lui Steliano Filip, iar pagina de Instagram „Viață de câine” a criticat aspru replica fotbalistului.

ADVERTISEMENT

„Cât tupeu la țăranul ăsta”, a fost descirerea pusă de cei care administrează pagina la postarea cu screenshot-ul de la conversația cu Steliano Filip.

„Respect decizia antrenorului de a nu fi în lotul primei echipe. Nu înțeleg această decizie, dar o respect. Tot ce vreau este să ajut Dinamo să își revină cât mai repede.

ADVERTISEMENT

Eu am avut oferte multe mai bune din punct de vedere financiar și am ales să vin aici.

Lumea nu știe multe lucruri despre sacrificiile pe care le-am făcut, dar nu vreau să vorbesc eu singur despre mine”.

„Nu mai vreau să existe scandaluri în presă, așa cum a fost în ultima vreme. Mă simt acuzat și nu am nicio vină și nicio legătură! Repet, tot ce vreau e să se salveze echipa!”, a spus Steliano Filip după excluderea din lot.

ADVERTISEMENT