Sport

Știrile zilei din sport, joi, 5 mai. Fanii lui Marseille, reacție dură la adresa UEFA. Scenografie ironică: „Mafia!”. Foto

FANATIK vă prezintă în amănunt cele mai importante știri din sport ale zilei de joi, 5 mai. Informații de ultimă oră, rezultate, declarații, totul doar în știrile zilei din sport.
05.05.2022 | 22:10
Stirile zilei din sport joi 5 mai Fanii lui Marseille reactie dura la adresa UEFA Scenografie ironica Mafia Foto
Știrile zilei din sport, joi, 5 mai. Fanii lui Marseille, reacție dură la adresa UEFA. Scenografie ironică: „Mafia!”. Foto
ADVERTISEMENT
05-05-2022
19:37

Fanii lui Marseille, reacție dură la adresa UEFA. Scenografie ironică: „Mafia!”.

Fanii lui Marseille încă sunt supărați pe UEFA din cauza sancțiunilor primite după meciul din Conference League cu PAOK, iar aceștia au avut o scenografie dură la adresa forului european.

„UEFA, MAFIA”, a fost mesajul conceput de către fanii lui Marseille.

Coregrafia fanilor lui Marseille. Sursă foto: hooliganTV
Coregrafia fanilor lui Marseille. Sursă foto: hooliganTV
05-05-2022
19:07

Un fost campion cu Dinamo și medaliat la Mondiale a murit la doar 59 de ani

Stere Sertov, fostul campion cu Dinamo și medaliat olimpic cu bronz la Mondialul U20 din Australia, a decedat la doar 50 de ani marți, 3 mai, la Spitalul Floreasca din București.

Sertov s-a retras din fotbal în 1990 la CFR Pașcani și a lucrat ca polițist judiciar după cariera fotbalistică.

05-05-2022
16:13

Isăilă, remiză cu Bani Yas în Emirate

Echipa Bani Yas, antrenată de Daniel Isăilă, a terminat la egalitate, în deplasare, scor 2-2, cu formația Emirates Club, în etapa a 22-a a campionatului Emiratelor Arabe Unite.

Golurile trupei tehnicianului român au fost marcate de Gimenez (5, penalty) și Abunamous (76), în timp ce pentru gazde au înscris Mustafa (28) și Sabbar (33). După această remiză, Bani Yas a urcat pe locul 5 în clasament, cu 30 de puncte, dar la mare distanță de primele patru echipe.

05-05-2022
13:09

Dani Alves, semnal de alarmă pentru cei care contestă victoria lui Real Madrid

Real Madrid și-a găsit un apărător surpriză în persoana lui Dani Alves, rivalul de la FC Barcelona. Fundașul dreapta brazilian i-a contestat pe cei care îi critică pe „albi” și care spun că aceștia au trecut doar cu noroc de PSG, Chelsea și Manchester City.

„Prieteni din fotbal! La fel ca și în viață, în fotbal nu există noroc. Fie domini tu jocul, fie te domină el pe tine. Ah, ce-ar mai fi fotbalul fără brazilieni”, a transmis Dani Alves, pe contul oficial de Instagram.

05-05-2022
12:16

Cel mai ofensiv fundaș dreapta semnează cu Bayern Munchen

Noussair Mazraoui, apărătorul echipei Ajax Amsterdam, a trecut testemele medicale și fizice la care a fost suspus de viitoarea echipă, Bayern Munchen, și va semna cu bavarezii.

Marocanul este, astfel, primul transfer făcut de vechea și noua campioană a Germaniei. În vârstă de 24 de ani, fotbalistul considerat unul dintre cei mai ofensivi apărători de bandă, va semna în aceste zile. Bayern îi va achita jucătorului un salariu stagional de 8 milioane de euro brut.  

Mazraoui, aflat în ultimele 6 luni de contract cu Ajax, a evoluat pentru Ajax în ultimii cinci ani, în 135 de partide și a marcat 10 goluri, în toate competițiile.

05-05-2022
11:27

Jack Grealish este un simpatizant al lui Real Madrid

Jack Grealish putea fi eroul lui Manchester City pe „Santiago Bernabeu”, dar s-a transformat în „demon” după ratările monumentale pe care le-a avut în repriza a doua la scorul de 1-0 pentru englezi.

După meci, jurnaliștii de la Express au descoperit că playmakerul este un simpatizant al „galacticilor”, pe care i-a susținut puternic înainte de finala câștigată în 2014, scor 4-1, în fața lui Atletico Madrid. Pe vremea aceea, Grealish juca la Aston Villa și a scris pe Twitter un mesaj de susținere pentru Real Madrid.

Postarea mijlocașului s-a viralizat  abia acum, după opt ani, când Manchester City a fost eliminată de Real Madrid. Jack Grealish a reacționat însă promit și a decis să șteargă postarea de pe 23 aprilie 2014.

05-05-2022
07:22

Mohamed Salah vrea să se răzbune pe Real Madrid

După ce Real Madrid a învins-o cu 3-1 pe Manchester City și s-a calificat în finala Champions League, acolo unde o va întâlni pe Liverpool, Mohamed Salah a avut un mesaj războinic, pe Twitter.

Egipteanul, care oricum își dorea să dea piept cu „galacticii” în finala de la Paris, și-a amintit de ultimul act din 2018, când „cormoranii” au pierdut cu 1-3, la Kiev.

„Avem o datorie de plătit”, a scris egipteanul pe Twitter, imediat după ce Real Madrid s-a calificat în finala Champions League.

 

Eliminarea lui Manchester City din semifinalele Ligii Campionilor a atras după sine o serie de ironii la adresa echipei lui Pep Guardiola. Până și Spartak Moscova a râs de „cetățeni”.

Manchester City, ironizată de Spartak Moscova, după eliminarea din UEFA Champions League

„Putem confirma că avem același număr de Ligi ale Campionilor ca cel al lui Manchester City”, a scris Spartak Moscova, pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

La fel ca echipa lui Pep Guardiola, rușii n-au nici ei în vitrină vreun trofeu UEFA Champions League.

Cum a trăit Lionel Messi returul semifinalei dintre Real Madrid și Manchester City

Eliminat și el de Real Madrid din Champions League precum prietenul Guardiola, Lionel Messi nu s-a uitat la partida de pe „Santiago Bernabeu”. Totuși, superstarul lui PSG a comentat rezultatul cu fostul fotbalist al englezilor, Sergio Aguero.

ADVERTISEMENT

Alături de un alt argentinian, Carlos Tevez, Aguero a ost live pe aplicația de streaming Star+, pentru a discuta despre returul dublei Real Madrid – Manchester City, iar „Kun” i-a dat un mesaj lui Messi pentru a-l întreba ce părere are despre revenirea echipei lui Ancelotti în fața celei a lui Guardiola.

„Gata, mi-a răspuns Leo. Mi-a zis ‘Nu mai face mișto, idiotule, n-are cum!’”. Tevez a reacționat și el, în direct: „Chiar e o nebunie, prostule!”.

ADVERTISEMENT

Real Madrid s-a calificat în finala UEFA Champions League, deși în minutul 90 al returului de pe „Santiago Bernabeu” englezii conduceau cu scorul general de 5-3.

Noua campioană a Spaniei a punctat însă de două ori în minutele de prelungiri și a împins meciul în extra-time, acolo unde Karim Benzema a înscris pentru 3-1 și a obținut biletele pentru finala de la Paris.

ADVERTISEMENT

Conform specialiștilor de la Opta, Rodrygo, autorul celor două goluri ale „galacticilor” din timpul regulamentar a devenit primul jucător care marchează de două ori în minutul 90 al unui meci eliminatoriu din Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT