Sport

Stranieri 24-28 august. Parma, victorie în prelungiri cu Pisa! Marin şi Mihăilă, titulari

Florin Tănase, Andrei Burcă și Alin Toșca au deschis „balul” pentru meciurile stranierilor din perioada 24-28 august cu dueluri de foc în Arabia Saudită.
30.08.2023 | 00:02
Stranieri 2428 august Parma victorie in prelungiri cu Pisa Marin si Mihaila titulari
Stranieri 24-28 august. Parma, victorie în prelungiri cu Pisa! Marin şi Mihăilă, titulari. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT
29-08-2023
21:36

Marin şi Mihăilă, titulari în Pisa - Parma 1-2

Marius Mari şi Valentin Mihăilă au fost titulari în confruntarea dintre Pisa şi Parma. Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Dennis Man a suferit o ruptură musculară şi va rata următoarele meciuri. 

Bonny a deschis scorul în minutul 14 pentru oaspeţi. Pisa, rămasă în 10 oameni din minutul 28, a reuşit să egaleze în minutul 85 prin Veloti. Parma a marcat golul victoriei prin Colak, în minutul 90+4. 

28-08-2023
20:28

Florin Andone a marcat primul gol pentru Eldense

Florin Andone a marcat primul său gol pentru Eldense, care a învins-o cu 2-1 pe Eibar, în La Liga 2. Gazdele au deschis scorul prin Juanto Ortuno (29), iar Florin Andone a marcat golul de 2-0, în minutul 39.

În poarta lui Eibar a fost Luca Zidane, fostul legendarului Zinedine Zidane. Andone nu i-a dat nicio şansă portarului, reuşind să marcheze cu un şut violent din întoarcere. 

VEZI VIDEO:

25-08-2023
18:28

Daniel Celea, accidentare horror la debut

Fostul fundaș central al Chindiei Târgoviște a avut parte de un debut de coșmar în Cipru, la Nea Salamis, în eșecul 0-4 cu Omonia. Stoperul în vârstă de 28 de ani a suferit o dublă fractură de claviculă și a avut nevoie de nu mai puțin de 8 șuruburi! 

Jucătorul care a fost și pe lista FCSB a fost titular și a ieșit de pe teren în minutul 26. Va lipsi de pe teren minin două luni, după ce clavicula i s-a rupt în două părți: „Vă informăm că Daniel Celea a fost operat cu succes la spitalul Mediteranean din Limassol, după accidentarea serioasă suferită în meciul anterior.

Vrem să îi mulțumim domnului doctor Kyriakos Kakavelakis, cel care s-a ocupat de Daniel și îi urmărește în continuare situația. Întreaga suflare alb-roșie este alături de Daniel, îi urează o recuperare rapidă”.

25-08-2023
18:21

Costel Gâlcă, înfrângere în Polonia

Radomiak Radom, echipa antrenată de Costel Gâlcă, unde activează și Octavian Moraru și Arcadie Zaporojan, a pierdut cu 0-2 în campionatul Poloniei, în deplasare cu Stal Mielec. 

Pentru Mielec au marcat Esselink în minutul 22 și Gersteinstein în minutul 45+6. Gâlcă e pe locul patru în clasament, cu 9 puncte după 6 etape, la doar un punct de liderul Legia Varșovia și de Zaglebie Lubin.

25-08-2023
16:22

Denis Alibec, primul gol în Qatar

Denis Alibec a reușit să marcheze primul gol după transferul în Qatar. Atacantul în vârstă de 32 de ani a reușit să restabilească egalitatea în meciul Al-Duhail – Muaither SC. 

Gazdele au deschis scorul în minutul, iar internaționalul român a reușit să spargă gheața în minutul 37, după ce a profitat de o gafă uriașă în apărarea adversă.

Alibec este abia la al doilea meci pentru qatarezi, însă reușita sa a fost umbrită de jocul din repriza a doua, când Muaither a încasat nu mai puțin de trei goluri în ultimele 25 de minute și a pierdut cu scorul de 1-4. 

25-08-2023
12:59

Dan Petrescu, 3 meciuri la rând fără victorie

Dan Petrescu a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie în campionatul Coreei de Sud. Jeonbuk  a înregistrat încă un semieșec pe teren propriu, împotriva lui Daejeon, scor 1-1. 

Jeonbuk e pe locul trei în clasament, cu 42 de puncte după 28 de etape. Antrenorul român va juca în etapa viitoare cu Jeju, care ocupă poziția a noua. „Bursucul” a reușit până acum 5 victorii,  3 egaluri și 4 înfrângeri.

24-08-2023
20:49

Înfrângeri pentru Tănase, Burcă şi Toşca în Arabia Saudită!

Formaţia la care evoluează Florin Tănase şi Andrei Burcă, Al Akhdoud a pierdut cu 0-1 meciul împotriva celor de la Al Ahli. Cei doi au fost integralişti în echipa oaspete. 

Alin Toşca a fost şi el integralist pentru echipa sa, Al Riyadh, împotriva uneia dintre favorite la titlu Al Ittihad. Karim Benzema a deschis scorul, victoria fiind una convingătoare, scor 4-0. Ittihad este lider în campionat cu maximum de puncte. 

VEZI VIDEO GOLUL LUI BENZEMA: 

La fel ca săptămâna trecută, meciurile de fotbal în care sunt implicați stranieri încep în această săptămână încă de joi, 24 august. Alin Toșca, titular la Al-Riyadh îl va înfrunta pe Karim Benzema, transferat în această vară de Al-Ittihad. Meciul va avea loc joi, 24 august, ora 21:00.

Stranieri 24-28 august. Tănase și Burcă, un nou meci la Al-Akhdoud

Tot joi, de la ora 21:00, Florin Tănase și Andrei Burcă evoluează într-un nou meci pentru Al-Akhdoud împotriva lui Al-Ahli. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate transferurilor celor doi internaționali români la echipa nou-promovată în prima ligă de fotbal a Arabiei Saudite.

ADVERTISEMENT

O zi mai târziu, vineri, 25 august, Dan Petrescu intră în scenă cu Jeonbuk. Formația antrenată de român are două meciuri consecutive fără victorie și o înfruntă pe Daejeon, de la ora 13:30, ora României.

Tot vineri, Denis Alibec ar putea bifa a doua apariție la Muaither SC, în Qatar, în timp ce Radomiak Radom, formația antrenată de Costel Gâlcă, se află în căutarea celei de-a treia victorii consecutive în campionatul Poloniei. Ziua de vineri a stranierilor este închisă de partidele lui Cosmin Contra (Damac) și Tătărușanu (Abha) în Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

Răzvan Marin caută prima victorie în noul sezon cu Empoli

Alexi Pitu evoluează cu Bordeaux pe teren propriu împotriva lui Amiens, în timp ce Mirel Rădoi va bifa un nou meci pe banca lui Al-Bataeh în Emiratele Arabe Unite. Claudiu Bălan (Giannina), dar și Păun și Sefer (Hapoel Beer Sheva) ar putea fi pe teren sâmbătă la echipele de club.

Răzvan Marin caută prima victorie în noul sezon de Serie A cu Empoli. Formația mijlocașului român a pierdut în prima etapă, scor 0-1 cu Verona. Totodată, Raul Opruț și Denis Drăguș vor fi adversari în Belgia, în Kortijk – Standard Liege.

ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu deschide ziua de duminică pentru stranieri la Wuhan Three Towns. Ulterior, Boloni caută prima victorie cu Metz de la revenirea în Ligue 1. Rareș Ilie s-a integrat rapid la Lausanne și caută un nou gol în tricoul elvețienilor.

Cosmin Olăroiu s-a calificat în grupele Ligii Campionilor Asiei

Cosmin Olăroiu vrea să își extindă parcursul foarte bun de la Al Sharjah. După ce s-a calificat în grupele Ligii Campionilor Asiei, formația pregătită de antrenorul român joacă duminică, 27 august, împotriva celor de la Al Wasl în campionatul din Emiratele Arabe Unite.

ADVERTISEMENT

Denis Drăgușin este anunțat pe teren la meciul lui Genoa din deplasare cu Lazio, în timp ce Pușcaș, atacantul „Grifonilor”, ar putea bifa primele minute în acest sezon de Serie A la echipa pregătită de Alberto Gilardino.

ADVERTISEMENT