Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Strategia care a falimentat CFR Cluj. Cum se apără conducerea campioanei și ultimele noutăți despre Gabriel Debeljuh. Video Exclusiv

CFR Cluj e în derivă! Fără gol și învinsă în ultimele trei partide, campioana pare să fi făcut câteva erori capitale. Conducerea ardelenilor se apără însă.
19.02.2023 | 10:11
Strategia care a falimentat CFR Cluj Cum se apara conducerea campioanei si ultimele noutati despre Gabriel Debeljuh Video Exclusiv
Strategia care a falimentat CFR Cluj. Cum se apără conducerea campioanei și ultimele noutăți despre Gabriel Debeljuh. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, la doar câteva ore după eșecul de pe Olimpico al CFR-ului, scor 0-1, cu Lazio. Președintele campioanei a comentat pasa proastă prin care trece echipa lui Dan Petrescu.

CFR Cluj a dat greș la atacanți. Cum se apără conducerea campioanei: „Toți au avut șanse”

Cristi Balaj a răspuns criticilor care i se aduc lui CFR Cluj în ultima vreme. Învinsă la zero în ultimele trei meciuri oficiale de către FCSB, Universitatea Craiova și Lazio, campioana en-titre e acuzată că a greșit când vine vorba de atacanți. Deși au fost cedați destul de ușor de ardeleni în ultimii ani, Denis Alibec, Daniel Paraschiv, Sebastian Mailat și Marko Dugandzic fac senzație acum în SuperLiga. Împreună, cei patru au marcat nu mai puțin de 45 de goluri.

ADVERTISEMENT

„Dugandzic a fost vândut. Pe Paraschiv, Dan Petrescu nu l-a văzut. Paraschiv nu juca la CFR Cluj. Paraschiv, când a fost cedat la Hermannstadt, cu procente, noi avem anumite beneficii în eventualitatea unui transfer al lui Paraschiv, cum avem și la mulți alți jucători, adică noi ne bucurăm că Paraschiv are o astfel de evoluție. Suntem chiar fericiți.

În acel moment exista Debeljuh, care hai să ne uităm câte goluri a înscris, și n-a venit nicio publicație să ne spună aveți grijă că Debeljuh se va accidenta. Nu a venit nimeni să ne spună. Lotul este restrâns și riscam ca Dugandzic să joace la fel de puțin cât juca și în perioada în care era la noi. Cu excepția lui Paraschiv, pe care Dan Petrescu nu l-a văzut, toți jucătorii au avut șanse la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Dacă la CFR Cluj nu au făcut față, din punctul meu de vedere s-a procedat bine. Un jucător care nu demonstrează la o echipa, care are și salariu mare și pe care ai posibilitatea să îl vinzi, ce faci în acel moment? Trebuie să iei o decizie. Îl ții în continuare? La CFR Cluj nu au avut aceleași evoluții”, a declarat Cristi Balaj, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Care e situația lui Gabriel Debeljuh

Cristi Balaj a vorbit și despre situația lui Gabriel Debeljuh. Accidentat, vârful croat întârzie să semneze prelungirea contractului cu CFR Cluj. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani, care se recuperează la Roma, fusese invitat de ardeleni să participe la meciul cu Lazio de pe Olimpico, dar a refuzat.

ADVERTISEMENT

„L-am invitat să facă recuperarea la Cluj fiind legitimat la noi avea posibilitatea să evolueze în două competiții, în Cupa României și în Liga 3. Are posibilitatea să facă recuperarea la Cluj, mi-a zis că trebuie să vorbească cu medicul din Roma care îl monitorizează și că trebuie să vină la vizită în Roma și în acest context, dacă tot trebuia să vină la Roma, m-aș fi bucurat să fie alături de noi.

Nu știu ce discuții a avut el cu medicul. Probabil ar fi trebuit să reprogrameze și ar fi considerat un efort prea mare să facă două drumuri la Roma și de aceea a spus că ne ține pumnii și că se va uita la tv la meci.

ADVERTISEMENT

Noi îl așteptăm la Cluj. Oricum trebuie să te prezinți la echipă fiind sub contract. Nu mai bine dezvolți subiectul și faci niște pași când ești cu persoana față în față? Depinde și de el, nu doar de noi”, a adăugat președintele campioanei României.

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: