Sport

Strategia celor de la FCSB, criticată în direct la televizor: ”Unde ai mai văzut așa ceva?”

Jucătorii celor de la FCSB s-au reunit pe 8 ianuarie și au plecat în cantonament în Antalya, unde vor sta până pe 21 ianuarie.
09.01.2024 | 22:08
Strategia celor de la FCSB criticata in direct la televizor Unde ai mai vazut asa ceva
Basarab Panduru, critică strategia FCSB. Foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

În Turcia, lotul condus de Elias Charalambous se va pregăti la Gloria Sports Arena, unde FCSB va disputa și singurul meci amical al cantonamentului, pe 14 ianuarie, împotriva ocupantei locului 3 din campionatul Austriei, LASK. Roș-albaștrii vor disputa prima partidă oficială din 2024 pe 22 ianuarie, pe Arena Națională, împotriva celor de la UTA Arad, meciul contând pentru etapa 22 a Superligii.

Basarab Panduru nu este de acord cu strategia FCSB

Basarab Panduru consideră că perioada de cantonament a celor de la FCSB este una prea scurtă având în vedere obiectivul fixat de patronul Gigi Becali, titlul de campiona în SuperLigă. Acesta a făcut o comparație între zilele libere avute de jucătorii roș-albaștrii și perioada pe care o au alocată pentru pregătire.

ADVERTISEMENT

”Au luat pe 20 decembrie vacanță și au început pe 8 ianuarie. Unde ai mai văzut așa ceva? Prost ești în ziua de astăzi dacă te lași de fotbal. Pai hai să mergem acum la Forban de pe 3 ianuarie până pe 30 ianuarie, apoi plecâm în Belgia de pe 1 februarie până pe 15 sau 20 februarie și apoi mai facem acasă patru săptămâni că începea sezonul pe 15 martie pe vremea noastră. Să vedem, câți ar mai juca în ziua de astăzi fotbal?”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Cantonamentul lui Dorinel, lăudat de Basarab Panduru

Chair dacă Dorinel Munteanu a fost criticat în ultimele zile pentru metodele de pregătire folosite, având în vedere că jucătorii Oțelului au plecat in cantonament la Vatra Dornei, Basarab Panduru crede că pregătirea fizică este esențială și este de acord cu decizia clubului gălățean.

ADVERTISEMENT

”Eu cred că nu trebuie să facem o discuție despre cantonamentul făcut de Dorinel Munteanu la munte. Dorinel a spus că aia e treaba lui, dacă avea și el bani poate pleca în altă parte. Astăzi zicem mereu că obosesc băieții și să nu mai facem cantonamente de astea și când se transferă în străinătate se duc și se întorc imediat.

De ce? Ăia ne pun la alergat. Aia de proști ne pun la alergat? Primul lucru pe care îl auzi este că jucătorii nu sunt pregătiți când ajung la o echipă din străinătate. Și apoi ei stau și fac alergare o jumătate de an cu ceasul la mână să îi ajungă pe cei de acolo la pregătirea fizică”, a mai declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Ploaie torențială la primul antrenament al FCSB din Antalya

FCSB a plecat la începutul săptămânii în Antalya, la Belek, unde liderul efectuează un cantonament înainte de reluarea SuperLigii. FANATIK a asistat la primul antrenament al „roș-albaștrilor” din Turcia. Ploaia le-a dat bătăi de cap elevilor lui Chalarambous și Pintilii în startul ședinței de pregătire.

Primul antrenament al „roș-albaștrilor” în Antalya, la Gloria Sports Center, a început la ora 11:30, ora locală. De la startul ședinței de pregătire a plouat timp de 10 minute, însă soarele și-a făcut rapid apariția. Totuși, pe parcursul antrenamentului a plouat în reprize. Toți jucătorii s-au antrenat în condiții normale.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous recunoaște că nu se implică în transferurile FCSB

Elias Charalambous a oferit mai multe declarații spectaculoase în conferința de presă în care au fost prezentați oficial achizițiile Baba Alhassan și Luis Phelipe. Antrenorul a recunoscut, printre altele, că nu are niciun cuvânt de spus când vine vorba de transferuri.

”Sunt mulțumit de lot, avem jucători foarte buni, niciodată nu se știe în perioada de transferuri, mereu poți să ai sosiri sau plecări. Dar asta nu e treaba mea, MM și Gigi decid, meseria mea e să antrenez. Nu sunt cel care decide transferurile, sunt doar antrenor, transferurile sunt făcute de MM și Gigi”, a declarat Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT
2,70 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul ”X2” la meciul FCSB - UTA Arad