Sport

Sunt afectați jucătorii Rapidului de presiunea fanilor? Bergodi are răspunsul

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, a vorbit sincer despre presiunea la care sunt supuși jucătorii Rapidului de către galerie.
17.09.2023 | 10:40
Sunt afectati jucatorii Rapidului de presiunea fanilor Bergodi are raspunsul
Cristiano Bergodi a vorbit despre presiunea pe care el și jucătorii săi au o la Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi a fost prezent la „SUFLET DE RAPIDIST”, unde a vorbit pe larg despre trecutul, prezentul și viitorul „alb-vișiniiilor”. Antrenorul italian a recunoscut că există o presiune mare pe umerii jucătorilor săi din partea galeriei.

Cristiano Bergodi e sincer: „Din păcate, această presiune poate să afecteze jucătorii”

Robert Niță, moderatorul emisiunii „SUFLET DE RAPIDIST, i-a ridicat mingea la fileu lui Cristiano Bergodi: „Presiunea asta pentru unii jucători, și nu mă refer în special la Rapid, că poate e dificil să vorbiți din postura asta despre jucători și e normal să fie așa. Ați fost un mare jucător, îi afectează pe unii jucători și nu mai pot da randament? 

ADVERTISEMENT

Și o să vă spun de ce vă întreb. Eu m-am întâlnit cu un jucător de la Rapid, înainte să veniți dumneavoastră ca antrenor, nu juca și mi-a spus: ‘Băi, Roberte, pe mine când mă trimite Mutu la încălzire pe Giulești, mă rog la Dumnezeu să nu mă bage!’ Păi și zic: ‘de ce?’. ‘Presiunea!’”, a dezvăluit rapidistul, așa cum a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA.

Antrenorul giuleștenilor a început să râdă și apoi a intrat în subiect fără să evite răspunsul: „Din păcate pentru cineva, poate să afecteze această presiune, dar trebuie să fii puternic.

ADVERTISEMENT

Pentru că oricum nu te afectează în cursul meciului. Adică poți și să greșești, dar știți cum e…”, a fost mesajul italianului pentru jucătorii săi care se confruntă cu astfel de probleme.

Cristiano Bergodi nu se teme că jucătorii săi vor ceda sub presiune: „Echipa se rodează și se vede asta”

Cristiano Bergodi nu crede cu jucătorii săi vor fi sufocați de presiunea tribunei sau a meciurilor cu miză: „Fiecare are caracterul lui. E puternic, e într-un fel sau altul și e normal ca unii să fie afectați.

ADVERTISEMENT

Dar eu cred că pentru noi, eu vorbesc de Rapid și cred că avem un lot foarte, foarte bun, care pot să facă performanță. 

Văd încet-încet, în fiecare zi care trece, mi se pare că echipa se rodează și se vede asta”, a concluzionat încrezător Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

„SUFLET DE RAPIDIST” e în fiecare marți, de la ora 13:15, EXCLUSIV pe homepage-ul FANATIK.RO. Emisiunea poate fi urmărită apoi ÎN PREMIERĂ, joi, de la ora 17:30, pe Facebook și YouTube.

Rapid player

ADVERTISEMENT