Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Sunt penibili! Istvan Kovacs a fost imperial!”. Rotaru, replică acidă după nemulțumirile CFR-ului în legătură cu VAR-ul. Video exclusiv

Universitatea Craiova a venit cu replica după nemulțumirile CFR-ului cu privire la VAR. Cristi Balaj s-a plâns de arbitrajul video la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.
03.04.2023 | 14:17
Sunt penibili Istvan Kovacs a fost imperial Rotaru replica acida dupa nemultumirile CFRului in legatura cu VARul Video exclusiv
Universitatea Craiova a venit cu replica după acuzațiile CFR-ului cu privire la VAR. Sursă foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova și CFR Cluj și-au împărțit punctele, scor 1-1 în etapa a doua din play-off-ul SuperLigii. Golul gazdelor a fost intens contestat de Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI pentru un posibil ofsaid la Andrei Ivan. Oltenii au venit cu replica prin finanțatorul Mihai Rotaru.

Mihai Rotaru, replică acidă după nemulțumirile CFR-ului cu privire la VAR: „Sunt penibili”

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 69 prin Cvek care l-a învins pe Popescu prin intermediul unei lovituri de cap după centrarea venită de la Manea. Avantajul ardelenilor a durat doar trei minute. Elvir Koljic a primit o pasă de la Ndong. Nici Ivan și nici Yuri nu au intervenit, iar atacantul a înscris în poarta apărată de Scuffet.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a acuzat o poziție suspectă de ofsaid la Andrei Ivan, care nu a atins mingea, însă care s-a aflat pe traiectoria balonului trimis în adâncime de Ndong. Universitatea Craiova, prin vocea finanțatorului Mihai Rotaru, a venit cu replica pentru CFR Cluj, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Patronul echipei din Bănie a precizat că arbitrajul lui Istvan Kovacs a fost excelent. „Sunt penibili. Dacă ei acuză arbitrajul, din punctul meu de vedere, cu toate că au fost discuții vizavi de acea fază cu Ndong, eu zic că arbitrajul lui Istvan Kovacs de aseară a fost imperial”, a declarat Mihai Rotaru, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova răspunde acuzațiilor venit de la CFR Cluj în legătură cu VAR-ul: „Deja au trecut la alt nivel”

Mihai Rotaru a adus în prezent o fază petrecută în Premier League la derby-ul Manchester United – Manchester City, scor 2-1 în etapa a 20-a. Marcus Rashford a urmărit mingea deși se afla în ofsaid, însă din spate a apărut Bruno Fernandes care a înscris, iar golul a fost validat.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Ți-am spus. Sunt penibili. Ce discutăm? Dacă ei acuză liniile trase, au o problemă. Să se uite dacă vor la poziția umărului lui Andrei Ivan, care oricum nu joacă mingea și uitați-vă la Manchester United cu City care e o fază aproape identică. Ivan nu atinge mingea, dar să se uite la umărul lui Ivan în raport cu piciorul său. Ca să compare mere cu mere.

ADVERTISEMENT

După care se uită la piciorul lui Ivan și compară cu al fundașului de la CFR Cluj și atunci avem răspunsurile. Iluziile optice sunt iluzii optice. Ele trebuie să existe într-un fel sau în celălalt.

Dar să acuzi în acest moment, deja au trecut la alt nivel. (n.r. Cristi Balaj) Îl salutăm, îmi retrag cuvântul penibil, dar eu zic că au luat-o pe cărări greșite”, a mai spus Mihai Rotaru, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj s-a săturat de VAR după Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1: „Habar nu am ce chinezărie am achiziționat”

Deși a mărturisit că Istvan Kovacs a arbitrat corect, Cristi Balaj s-a arătat nemulțumit de randamentul venit de la VAR. Oficialul ardelenilor a precizat că nu are încredere în sistemul din România pentru că judecă greșit.

„Habar nu am ce chinezărie am achiziționat! La Maglica, etapa trecută alegem să tragem linia pe la umăr sau pe la cot și aici pe la ghete. Unde este uniformitatea, lăsând la o parte că nu suntem în stare cu acest sistem să tragem o proiecție și să stabilim dacă umărul este mai în față decât gheata. Din punctul meu de vedere, au eșuat și sunt profund dezamăgit.

Nu au credibilitate în fața mea și au demonstrat că este eronat și se judecă greșit. Nu dau vina pe arbitrii pentru că nu sunt sprijiniți suficient. Se bazează pe o aplicație care dă erori imense. Nu înțeleg cum UEFA a putut să accepte”, a spus revoltat Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT