Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Superstiția de la Dinamo care poate aduce victoria la Hermannstadt. „Nu vorbesc despre acest lucru”

Dinamo are o superstiție care speră să dea roade și în prima etapă din play-out. „Câinii„ lui Kopic joacă la Sibiu cu Hermannstadt.
17.03.2024 | 13:50
Superstitia de la Dinamo care poate aduce victoria la Hermannstadt Nu vorbesc despre acest lucru
Superstiția de la Dinamo care poate aduce victoria la Hermannstadt. „Nu vorbesc despre acest lucru”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo se pregătește pentru cele mai importante nouă meciuri din acest sezon. „Câinii”, care au urcat pe loc de baraj la final de sezon regulat, au ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Prima „finală”, la Sibiu, cu Hermannstadt.

Dinamo are o superstiție care speră să i aducă victoria la Sibiu

Dinamo o înfruntă pe Hermannstadt în prima etapă din play-out. Meciul de la Sibiu este programat duminică, 17 martie, de la ora 18:15. Ultima partidă directă s-a terminat cu noroc pentru roș-albi, care au câștigat cu scorul de 1-0.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Au primă pentru meciul de la Hermannstadt?) Sunt prime stabilite. V-am mai spus. E un sistem dinamic. Eu sper că nu vorbim despre prime.

Pentru că atunci când nu vorbim despre prime câștigăm”, a declarat Andrei Nicolescu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e live pe fanatik.ro, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Dinamo a terminat sezonul regulat pe locul 14, cu 29 de puncte, unul mai mult decât FC Voluntari, prima echipă aflată sub linia roșie.

Inovația cu care Zeljko Kopic a făcut-o pe Dinamo să fie unică în SuperLiga

Rezultatele bune ale lui Dinamo din ultima vreme sunt strâns legate și de banca tehnică. Zeljko Kopic este omul care face minuni de când îi antrenează pe roș-albi.

ADVERTISEMENT

Pare însă că nimic nu e întâmplător din ceea ce face croatul. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate inovația cu care tehnicianul a făcut-o pe gruparea din Ștefan cel Mare să fie unică.

Din informațiile obținute de site-ul nostru, absolut toți jucătorii dinamoviști poartă non stop pe deget câte un inel Ultrahuman ring prin care le sunt centralizate toate datele atât din timpul ședințelor de pregătire, cât și din timpul liber.

ADVERTISEMENT

Un astfel de accesori are chiar și Andrei Nicolescu, președintele roș-albilor. Inelul Ultrahuman este un inel inteligent și confortabil, după cum spun datele oficiale legate de acest produs. Inelul urmărește felul în care dormi, mișcările pe care le faci și modul în care te recuperezi după efort.

CULISE | Cum a ajuns, de fapt, Zeljiko Kopic la Dinamo | DEZVALUIRILE lui Andrei Nicolescu

ADVERTISEMENT