Sport

FCSB, fără patru titulari cu Silkeborg?! Nicolae Dică a confirmat FANATIK în privința accidentării lui Joonas Tamm. Video

Nicolae Dică a confirmat faptul că fundașul central Joonas Tamm este accidentat, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, și are șanse mici să evolueze în partida cu Silkeborg.
12.10.2022 | 13:47
FCSB fara patru titulari cu Silkeborg Nicolae Dica a confirmat FANATIK in privinta accidentarii lui Joonas Tamm Video
Nicolae Dică a confirmat faptul că fundașul central Joonas Tamm este accidentat, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, și are șanse mici să evolueze în partida cu Silkeborg. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României își dorește revanșa după eșecul drastic din Danemarca, însă are probleme să-i convingă pe fani să vină pe Arena Națională.

Ce a spus Nicolae Dică despre accidentarea lui Joonas Tamm

În conferința de presă premergătoare întâlnirii FCSB – Silkeborg, din etapa a 4-a a fazei grupelor Conference League, Nicolae Dică a dezvăluit că patru titulari au probleme cu accidentările, printre care și Joonas Tamm, așa cum FANATIK a scris încă de marți, și sunt incerți.

ADVERTISEMENT

”Ne așteaptă o partidă grea, contra unui adversar bun, care joacă un fotbal ofensiv. Analiza pe care am făcut-o îmi arată o echipă foarte bună, cu posesie, dinamică, agresivitate, o echipă foarte bine organizată. Chiar dacă nu au individualități, sunt o echipă foarte bună, luați ca grup.

Trebuie să facem totul perfect pentru a scoate un rezultat pozitiv, ne așteaptă un meci foarte greu. Am jucat în Danemarca cu mulți jucători tineri, care nu sunt obișnuiți cu meciurile din Europa. Nu mă așteptam să avem un joc atât de slab, dar se întâmplă, uitați-vă și ce a făcut Lazio cu Midtjylland (n.r. – 5-1 în favoarea nordicilor).

ADVERTISEMENT

Sunt probleme de lot. Dawa, Tamm, Radunovic au probleme medicale, Omrani nu este pe listă. Florinel Coman se antrenează separat și am decis ca pentru meciul de mâine să nu fie în lot. Sper ca în două zile să-i recuperăm. Am disucții cu patronul după fiecare joc în care îi explic ce vreau să fac”, a declarat Dică.

Olaru crede că atitudinea va face difernța

La rândul său, mijlocașul Darius Olaru a spus că este pregătit din toate punctele de vedere pentru revanșa cu Silkeborg și a mărturisit că și-ar dori ca danezii să se creadă învingători înaintea partidei.

ADVERTISEMENT

”Ne așteaptă un meci dificil, contra unui adversar bun, căruia îi place să aibă posesia. Am analizat adversarul și suntem pregătiți. Ne gândim la revanșă, rezultatul meciului tur nu a fost cel pe care ni l-am dorit. Cred că avem puterea să ne luăm revanșa.

Simțeam neputință în tur, fiindcă nu puteam face nimic din fața televizorului. Sunt meciuri în care putem să ne arătăm valoarea. Dacă vom avea atitudine, sunt sigur că putem obține victoria.

ADVERTISEMENT

Cred că ei vor veni să joace la fel, dar suntem pregătiți să le facem față. Fizic stăm foarte bine, diferența se face la pregătirea psihică. Ar fi bine ca danezii să ne ia de sus, poate ar intra pe vârfuri și ar avea probleme dacă ar face asta”, a afirmat Olaru.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,07 este cota pentru „x2 și sub 3,5 goluri” la FCSB – Silkeborg. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT